Ana SayfaDizilerCennet Mahallesi 2017 Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

İlgili Postlar

Cennet Mahallesi 2017 Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

2004 yılında ekranlara gelmeye başlayan ve 2007 yılına kadar 3 sezon ekranlarda kalarak büyük bir başarı yakalayan Cennet Mahallesi 2017 yılında tekrar ekranlara gelecek.

Bu yıl televizyon kanalların eski dizilere ili göstermeye başlaması Cennet Mahallesi’ni de kısa süre içerisinde gündeme getirmişti. Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda ise Cennet Mahallesi’nin yeni kadrosu ile birlikte ekranlara geleceği net olarak açıklandı. Bu açıklama sonrasında ise yeni versiyonda hangi oyunculara yer verileceği merak edilmeye başlandı.

Cennet Mahallesi 2017 Hangi Oyuncularla Ekranlara Gelecek?

Bugüne kadar süre içerisinde açıklamalar en çok oyuncu hakkında net bilgiler sağladı. Açıklamalara göre Alişan, Çağla Şikel, Özkan Uğur, Melek Baykal ve Müjdat Gezen Cennet Mahallesi 2017 versiyonunda da yer alacak. Oyuncuları ek olarak ise sürpriz iki isim daha dizide olacak.

İzdivaç Yıldızları Cennet Mahallesi 2017 Versiyonunda Oynayacak

Özellikle Kaan ve Solmaz yeni dizide yer alacak isimler olacak. Cennet Mahallesi için çekimlere şu anda başlandığı sızdırılırken, yeniden yayınlanmaya başlayacak olan dizinin reytinglerde nasıl bir başarı göstereceği oldukça merak ediliyor.

Dizide yer alması beklenen diğer oyuncular ile ilgili önemli bilgiler paylaşılmış olsa da bu oyuncuların dizide yer alacağı henüz net bir şekilde açıklanmadı. Fakat kulislerde konuşulan iddialara göre dizide yer alması beklenen diğer oyuncular ve ünlü isimler şöyle olacak; Oya Başar Petek Dinçöz Cezmi Baskın Erkan Şahin Günay Karacaoğlu Levent Ülgen Boğaç Aksoy Gülay Baltacı lalizar Kemaloğlu Ateşböceği Ercan. Özellikle yayınlandığı dönemlerde oldukça dikkat çeken Cennet Mahallesi 2017 yılında daha farklı konusu ile ekranlara gelecek. Dizi bu sayede daha fazla kişiyi ekranlara bağlayacak.

Alişan Kimdir?

Çağla Şikel Kimdir?

Özkan Uğur Kimdir?

Melek Baykal Kimdir?

Müjdat Gezen Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler