Ana SayfaDiziler"Deli Gönül" Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

İlgili Postlar

“Deli Gönül” Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Merakla beklenilen “Deli Gönül” dizisi ne zaman başlayacak? Fox TV’de ekranlara gelecek olan “Deli Gönül” dizisi ne zaman başlıyor?

Fox TV’de bu yaz sezonunda yayınlanmaya başlayacak olan dizi film, tanıtım fragmanlarıyla büyük ilgi gördü. Baş rollerinde Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay’ın bulunduğu yeni dizinin, başlayacağı gün sabırsızlıkla bekleniyor. 25 Film Yapımcılık tarafından, Hatay-Şenköy’de çekimlerinin yapıldığı dizi film, 2 ayda tamamlandı.

Deli Gönül Dizisinde Kimler Oynuyor?

“Deli Gönül” dizisinde geçtiğimiz ay, Murat Ünalmış’ın eski eşi Birce Akalay’ın da rol alacağı söylentileri gündeme gelmişti. 2010 yılında, Fox TV’de yayınlanan ve yüksek reyting alan “Yer Gök Aşk” dizisinin baş rollerini paylaşan ve birbirlerine çok yakıştırılan ünlü ikilinin, bu dizide de yeniden sevgili olarak rol alacakları iddia edilmişti. Beklenilen dizide; Birce Akalay yerine, yine Yer Gök Aşk’ta oynamış olan Tuvana Türkay başrol oyuncusu olarak yer alıyor.

Murat Ünalmış-Edebiyat Öğretmeni Mehmet Kadir- rolünü, Tuvana Türkay ise-Müzik Öğretmeni Fatmanur- rolünü canlandırıyor. “Karagül” dizisinden tanıdığımız, “Oğuz Komutan” rolündeki Ogün Kaptanoğlu bu kez -Resim Öğretmeni Ahmet- olarak karşımızda olacak. Dizideki diğer oyuncular ve karakterler; Çiğdem Batur (Türkan Erten-Kolej yöneticisi), Hayal Ada Topakkaya (Kadir öğretmenin kızı), Macit Sonkan (Hataylı Kebapçı Basri), İştar Gökseven (Fatmanur’un babası-Hayri Güzel), Mine Tüfekçioğlu (Fatmanur’un annesi-Nuran Güzel), Nilgün Karababa (Kadir öğretmenin teyzesinin kızı-Ayşe), Barış Yalçın (Fatmanur’un abisi-Nihat), Tarık Özenbaş (Türkan’ın üvey kardeşi-Şafak Erten) gibi isimlerden oluşuyor.

Dizi Film Ne Zaman Başlıyor?

Haftaya Salı günü ilk bölümü ekranlara sunulacak olan “Deli Gönül” bu yaz sezonunun sabırsızlıkla beklenilen dizilerinden birisi oldu. Baş rol oyuncularını ilk kez öğretmen olarak ekranlarda göreceğimiz dizi film, 4 Temmuz Salı günü saat 20.00’de Fox TV’de izleyicilerle buluşacak.

Tuvana Türkay kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler