Ana SayfaDizilerStar TV Ateşböceği Dizisinin Konusu Nedir? Ateşböceği Oyuncuları Kimdir?

İlgili Postlar

Star TV Ateşböceği Dizisinin Konusu Nedir? Ateşböceği Oyuncuları Kimdir?

Star TV’de yayınlanmaya başlayan Ateşböceği dizisi özellikle ilk bölümleri ile pek çok kişinin diziyi sevmesini sağladı. Star TV’de yayınlanmaya başlayacağı belirtildikten sonra özellikle fragmanları ile dikkat çekmeyi başaran Ateşböceği, konusu ve oyuncuları ile yaz döneminin en çok izlenen dizilerinden birisi olacağını şimdiden gösterdi.


Bugün Doğan Ünlüler

Ateşböceği İlk Bölümü 29 Haziran’da Yayınlandı

29 Haziran Perşembe akşamı ilk bölümüyle Star TV’de yer alan Ateşböceği’nde yalnız ve başarılı bir avukat olan Barış ile taksi şoförü Aslı Eğilmez arasında yaşanan hikaye ekranlara getirilecek. Özellikle kadın olmasına rağmen taksi şoförlüğü yaparak geçimini sağlayan Aslı Eğilmez ile tanışan ve onu oldukça ilginç bulan Barış’ın bu hikayesi aşka dönüşecek ve daha sonrasında dizideki olaylar çok daha karışacak.

Başarılı ve zengin olması nedeniyle hayattan çok fazla zevk almayan de kendisini şaşırtacak bir şey olmadığını düşünen Barış’ın bir taksiye binmesi sırasında Aslı ile tanışması tüm hayatını değiştirecek. İki ismin birbirini görmesinin ardından birbirine karşı aşk beslemeye başlaması ise kısa süre içerisinde dizinin en önemli konusu haline gelecek.

Ateşböceği Oyuncuları Kimler?

Dizinin başrollerinde Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz yer alıyor. Aynı zamanda oyuncu kadrosuyla da oldukça iddialı bir şekilde ekranlara gelmeye başlayan dizide diğer oyuncular Seda Güven, Durul Bazan, Belma Canciğer, Şebnem Dilligil, Gözde Çığacı, Çağrı Çıtanak, Berkay Tulumbacı, Alicia Kapudağ, Umur Yiğit Vanlı, Lal Tayra Bahar, Çiğdem Aygün, Aslı Samat Ve Derya Alabora.

Seçkin Özdemir Kimdir?

Nilay Deniz Kimdir?

Durul Bazan Kimdir?

Belma Canciğer Kimdir?

Şebnem Dilligil Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler