Ana SayfaDizilerDolunay Dizisi Ekranlara Geliyor

İlgili Postlar

Dolunay Dizisi Ekranlara Geliyor

Star TV’nin yeni dizilerinden bir tanesi olan Dolunay dizisi hep uzun zamandan beri dikkat çekiyor. Özellikle 4 Temmuz Salı günü ilk bölümüyle yayınlanmaya başlayacak olan Dolunay dizisi için ilk fragman paylaşıldı.

4 Temmuz Salı akşamı izleyiciyle buluşacak olan dizinin fragmanı dahi oldukça dikkat çekti. Başrollerinde Türkiye’nin en çok sevilen ve izlenen oyuncularından olan Can Yaman ve Özge Gürel’in olacak olması, diziye olan ilgiyi daha da arttırdı. Özellikle yaz döneminin en dikkat çekecek dizilerinden birisi olması beklenen Dolunay dizisi Star TV’nin de yaz dönemindeki en iddialı ve umut veren yakınlarından birisi olarak görüyorlar.

Başrolleri Çok İddialı

Can Yaman ve Özge Gürel’in yanı sıra sizde yer alacak diğer önemli isimler Hakan Kurtaş, Necip Memilli, Öznur Serçeler ve İlyada Akdoğan. Özellikle güçlü kadrosu ile dikkat çeken dizide başarılı oyuncuların yer alması izlenme oranlarının da yüksek olacağını gösteriyor. Çağrı Bayrak tarafından yönetimi yapılacak olan dizide sürpriz bir aşk konusu işlenecek.

Dolunay Dizisi Konusu Ne?

Diz için yapılan açıklamalara göre dizide farklı bir aşk ön planda olacak. Profesyonel bir aşçı olmayı isteyen Nazlı karakteri ile karşımıza çıkacak olan Özge Gürel, özellikle büyük bir usta olarak restoran açmayı hayal eder. Fakat öğrencilik döneminde maddi sıkıntılar yaşaması nedeniyle ek iş arayan ve bu kapsamda aşçı olarak çalışmaya başlayan Nazlı, kısa süre içerisinde patronu Ferit ile tanışır. Can Yaman tarafından canlandırılan Ferit karakteri, özellikle Nazlı’yı gördükten sonra ona karşı bir şeyler hissetmeye başlar. Özellikle Ferit’in aşçısı olarak çalışmaya başlayan Nazlı, kısa süre içerisinde pek çok farklı tesadüf ve sürprizler ile Ferit’e karşı farklı düşünceler hissetmeye başlar.

Dolunay Dizisinde Karakterler

Ferit (Can Yaman)

Can Yaman tarafından canlandırılacak olan Ferit karakteri, başarılı bir iş adamıdır. Özellikle hayatının en büyük ihanetini sevdiği kadından aldıktan sonra kadınlara karşı her zaman uzak kalmayı tercih eden Ferit, Nazlı ile karşılaştıktan sonra bu çelişkili süreci yaşar. Özellikle planlı bir şekilde yaşamayı seven Ferit, düzenli ve titizdir. Aynı zamanda çok iyi bir ağız tadı olan Ferit, arkadaşları arasında gurme olarak bilinir.

Can Yaman Kimdir?

Nazlı (Özge Gürel)

Dizide Nazlı karakterini canlandıracak olan Özge Gürel, özellikle girişken ve aşçı olmak için her şeyi yapabilecek bir potansiyeli olan kişiyi oynayacak. Gastronomi okuyan ve aynı zamanda öğrencilik döneminde çalışarak para kazanmaya çalışan Nazlı, erkekler karşısındaki utangaç tavırlarıyla oldukça dikkat çekiyor. Asu adında bir kız kardeşe bulunan Nazlı, özellikle ailesiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle daha çok Asu ile yakından ilgileniyor

Özge Gürel Kimdir?

Yaz aylarında ekranlarda olacak dizi için beklentiler oldukça fazla olduğu gibi yazın en popüler dizilerinden bir tanesi Dolunay dizisi olabilir. Bu bakımdan dizi için çok ciddi bir bekleyiş bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler