Ana SayfaDedikoduCenk Eren'den Defne Samyeli'nin Dekolteli Pozuna Olay Yorumu

İlgili Postlar

Cenk Eren’den Defne Samyeli’nin Dekolteli Pozuna Olay Yorumu

Ünlü şarkıcı Cenk Eren, dekolteli bir pozunu  paylaşan şarkıcı Defne Samyeli’ye atıfta bulunca yeni bir polemiğin fitilini ateşledi. İşte Detaylar..

Seren Serengil İle Cenk Eren Canlı Yayında Birbirine Girdi!

Cenk Eren’den Defne Samyeli’nin Dekolteli Pozuna Olay Yorumu

48 yaşlarındaki şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli, sosyal medya sayfasından derin göğüs dekolteli bir pozunu takipçileri için yayınlayınca olanlar oldu. Bugün çok kısa sürede sosyal medya platformunda gündeme yerleşen Defne Samyeli’ye en enteresan yorum ise ünlü şarkıcı Cenk Eren’den geldi. Cenk Eren’den Defne Samyeli’nin Dekolteli Pozuna Olay Yorum Geldi..

Cenk Eren Kimdir?

Samyeli’nin Dekolteli Pozu Olay Oldu!..

Karantina dönemini geçirdiği evinde fit görünümünü saklamaya özen gösteren şarkıcı Defne Samyeli, sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımla kusursuz görünümünü takipçileri için sergiledi. Ünlü şarkıcının bu cesur pozuna çok kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

Defne Samyeli kimdir?

Defne Samyeli Göğüs Dekoliteli Pozu
Defne Samyeli Göğüs Dekoliteli Pozu

Cenk Eren’in Hemşirelere İnanılmaz Jesti!..

Cenk Eren: “Afişte Yer Almak İstememiş Öyle Yazılmıştı Valla Haklıymış…”

Ünlü Şarkıcı Cenk Eren ise Defne Samyeli’nin pozuna yaptığı yorumla yepyeni bir polemiğin fitilini ateşlerken sözlerine şöyle devam etti; “Gerçekten çok güzel bir kadın” diyerek başlayan Cenk Eren, Samyeli ile geçen yaz Çeşme’de aynı mekanda sahne aldıklarını söyledi. Eren, Samyeli’nin Yaşar, Ayta Sözeri, Deniz Seki ile aynı afişte yer almak istemediğini açıklarken, “Aynı afişte yer almak istememiş öyle yazılmıştı valla haklıymış biz çirkin kalırmışız yanında ne yapalım”

Defne Samyeli’nin Şikayetiyle İfadesi Alınan Mustafa Sandal’dan Şok Çıkış!

 

 

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler