Ana SayfaDünyaJohnny Depp Mahkemeden Özür Diledi

İlgili Postlar

Johnny Depp Mahkemeden Özür Diledi

2018 senesinde Amber Heard ile olaylı bir şekilde bulunun dünyaca ünlü oyuncu Johnny Depp darp iddialarını yalanlamış, eski eşine ve kendisi hakkında yaptığı haberler nedeniyle The Sun’a iftira davası açmıştı. Geçtiğimiz hafta ilk duruşması görülen davada çarpıcı açıklamalarda bulunun Johnny Depp mahkemeden özür diledi. Peki ünlü oyuncu neden özür diledi? İşte merak ettiğiniz tüm detaylar;

Amber Heard Johnny Depp’i Aldattı Mı?

Mahkeme dokümanlarında yer alan bilgilere göre Heard, eski eşi Depp’in kendisini dövdüğü hatta boğmaya çalıştığını ileri sürüyor. Depp ise asıl eşinden şiddet görenin kendisi olduğunu kanıtlamaya çalışıyor. Depp’in bir iddiası da Heard’ün, evlilikleri sırasında kendisini Elon Musk ile aldattığı yönünde.

Johnny Depp İtirafıyla Tepki Çekti

Kızıyla Uyuşturucu İçti

Kızı uyuşturucu kullanmak istediğini söyleyince kızıyla birlikte ot içtiği itirafında bulunan Depp “Bu bir güvenlik meselesi, babanın bu türden bir durumda kızı için endişelenmesi. Çocuk açısından en önemli olan, böyle bir şey yapacaksa, bana dürüst olmasını ve benim de ona dürüst olmamı tercih ederim ki, oraya buraya gidip bir şeyler yapıp bunları benden saklamasın. Onun bana güvenmesini istedim. Kızım hazırım derse, hazırdır. Ortamın mükemmel olması, televizyonun açık, dolabın dondurma dolu, dondurucunun dolu olması, mümkün olduğu kadar hoş tecrübe etme durumunu yaratmaya çalıştım. Eğer sizin gözünüzde bu yanlışsa ne düşündüğünüze değer veririm, ama ben de kız çocuğu yetiştiriyordum ve kendi bakış açımdan sorumlu bir ebeveyn olarak davrandım.” demişti.

Johnny Depp Mahkemeden Özür Diledi

Johnny Depp bu sabah The Sun gazetesine açılan ‘iftira’ davası kapsamında ünlü oyuncu Johnny Depp, üçüncü kez başkent Londra’daki Kraliyet Adalet Mahkemesi’ndeydi. Önceki açıklamalarında şiddet olayının yaşandığı gece ayık olduğunu belirten Depp’in ‘Bütün gece içtiği’ ve Boston’dan Los Angeles’e yapılan uçuşta alkol almadan önce ‘toz’ ve ‘haplar’ kullandığını ifade eden mesajlarının gösterilmesi üzerine, Depp, yanlış beyanda bulunduğu için özür diledi.

Jhonny Depp Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler