Ana SayfaDünyaJohnny Depp İtirafıyla Tepki Çekti

İlgili Postlar

Johnny Depp İtirafıyla Tepki Çekti

Dün 2 sene önce boşandığı eşi Amber Heard ile davası başlayan Johnny Deep itirafıyla tepki çekti. Britanya’nın en çok satan tabloid gazetesi “The Sun”a ‘eşini dövdüğünü’ yazdığı için açtığı iftira davasına uyuşturucuyla ilgili sözleri damga vurdu. İşte ünlü oyuncunun o itirafı;

Amber Heard ve Johnny Depp Davası

Mahkeme dokümanlarında yer alan bilgilere göre Heard, eski eşi Depp’in kendisini dövdüğü hatta boğmaya çalıştığını ileri sürüyor. Depp ise asıl eşinden şiddet görenin kendisi olduğunu kanıtlamaya çalışıyor. Depp’in bir iddiası da Heard’ün, evlilikleri sırasında kendisini Elon Musk ile aldattığı yolunda. Heard’ün Elon Musk’la asansörde çıkan görüntüleri ise iddiaları doğrular nitelikte sayılıyor. Dün ilk duruşması görülen davanın detayları hakkında ise henüz taraflardan bir açıklama gelmedi.

Johnny Depp ve Amber Heard’ün Davası Başladı

Johnny Depp’ten Samimi Açıklamalar

Verdiği bir röportajda hiç bir kadına şiddet uygulamadığını dile getiren Johnny Depp, 14 yaşından beri bilinen tüm uyuşturucuları kullandığını dile getirerek, zor bir çocukluk geçirdiğini ve sonrasında başarı ve şöhretle baş etmekte zorlandığını anlattı. Samimi itiraflarda bulunan ünlü oyuncu “Adım bile ağzımdan çıktığında bana yabancı geliyor.” dedi.

Johnny Depp İtirafıyla Tepki Çekti

21 yaşında başarılı bir model-aktris olan kızını çocukken esrar kullanmaya teşvik ettiği iddiasını reddeden Johnny Depp “Kızım 13 yaşındaydı ve hepimiz biliriz ki, 1, 12, 13 yaşlarında lise partisine gittiğinizde yanınıza yanaşıp size içki, kokain, esrar, ekstasi ve daha başka bir sürü uyuşturucu vermek isterler, çünkü o yaşlarda bunları kullananlar vardır.” dedi. Bunu kızını korumak için yaptığını açıklayan Depp “Bu bir güvenlik meselesi, babanın bu türden bir durumda kızı için endişelenmesi. Çocuk açısından en önemli olan, böyle bir şey yapacaksa, bana dürüst olmasını ve benim de ona dürüst olmamı tercih ederim ki, oraya buraya gidip bir şeyler yapıp bunları benden saklamasın. Onun bana güvenmesini istedim. Kızım hazırım derse, hazırdır. Ortamın mükemmel olması, televizyonun açık, dolabın dondurma dolu, dondurucunun dolu olması, mümkün olduğu kadar hoş tecrübe etme durumunu yaratmaya çalıştım. Eğer sizin gözünüzde bu yanlışsa ne düşündüğünüze değer veririm, ama ben de kız çocuğu yetiştiriyordum ve kendi bakış açımdan sorumlu bir ebeveyn olarak davrandım.” sözleriyle açıklamasını bitrdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler