Ana SayfaDünyaNaya Rivera Hakkında Son Gelişme

İlgili Postlar

Naya Rivera Hakkında Son Gelişme

Geçtiğimiz günlerde Piru Gölü’nde dört yaşındaki oğluyla birlikte kaybolan ABD’li oyuncu Naya Rivera ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Dünyayı büyük bir endişeye düşüren bu gelişmenin en kısa zamanda teyit edilmesi bekleniyor. İşte Naya Rivera hakkında son gelişme;

Neler Oldu?

Foxlife kanalında yayımlanan ABD ekranlarının sevilen dizisi Glee ile büyük bir çıkış yakalayan Naya Rivera geçtiğimiz günlerde esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Dört yaşındaki oğluyla birlikte Piru Gölü’ne giden dünyaca ünlü oyuncudan bir daha haber alınamadı. Anne oğlu gören kimsenin de olmaması üzerine polis soruşturma başlattı. Ünlü oyuncuyu bulabilmek adına havadan ve sudan 100 kişiyi aşkın uzman bir ekip görevlendirildi.

Arama Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor

Dört gün önce ortadan kaybolan ünlü oyuncuyla ilgili arama kurtarma ekiplerinin arayışı hız kesmeden devam ediyor. Polis ise olayı geniş kapsamda incelemeye çalışıyor. Kaybolduğu güne dair kamera kayıtlarını inceleyen ekipler Naya Rivera’nın boğulması durumunda ünlü oyuncunun cesedinin bulunamama ihtimali olduğuna değinmişlerdi. Kameralarda Naya Rivera’nın yer aldığı son görüntüler ünlü oyuncunun oğluyla tekneye binerken ki görüntüleri. Rivera’nın kiraladığı teknede 4 yaşındaki oğlu Josey tek başına bulunmuştu. Üzerinde can yeleği bulunan küçük çocuk, polislere yüzmek için göle gittiklerini, annesinin suya atladıktan sonra bir daha geri dönmediğini söylemişti.

Naya Rivera Hakkında Son Gelişme

Dört gündür arama çalışmaları devam eden Naya Rivera ile ilgili kan dondurucu bir gelişme yaşandı. Naya Rivera’yı arama çalışmaları devam ederken polis gölde bir ceset bulunduğunu açıkladı. Amerikan basınına göre bugün polisin gölden çıkarttığı ceset Rivera’ya ait. Yetkililerse konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı. Cesedin Naya Rivera’ya ait olup olmadığı yapılan otopsi incelemelerinin ardından ortaya çıkacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler