Ana SayfaÜnlülerCemre Kemer Kendini Savundu

İlgili Postlar

Cemre Kemer Kendini Savundu

Gülçin Ergün’ün kaybından sonra imalı bir paylaşım yapan ve bu paylaşımla tüm tepkileri üzerine çeken Cemre Kemer konu hakkında ikinci kez konuştu. Muhabirlere açıklama yapan Cemre Kemer kendini savundu. İşte o paylaşım;

Cemre Kemer Ölünün Arkasından Prim Mi Yapmaya Çalışıyor?

Sevgilisi Erdal Şeyma Lafçı’nın ölümüyle yıkılan Gülçin Ergül’ün sağlığı günden güne iyileşiyor. Gülçin Ergül’ün bu üzücü haberle yıkılmasının ardından bakışlar grubun diğer üyelerine çevrildi. Ancak bir süredir yakın arkadaş olan ekipten hiçbir açıklama yapılmadı.

Gülçin Ergül Taburcu Edildi

Öte yandan Hepsi grubu üyesi Cemre Kemer, cenazeden sonraki gün yaptığı üst üste paylaşımlarla sosyal medyada gündem oldu. Tepkiler sonrası Cemre Kemer, tatil pozuna, “Bazı konular hassastır, sosyal medyada değil gerçek hayatta paylaşmak gerekir.” notunu düşmesi ölünün üzerinden prim yapmak olarak eleştirildi.

Cemre Kemer: Gülçin’e Instagram’dan Mı Başsalığı Dileseydik?

Dağılan Hepsi grubundan Gülçin Ergül kısa süre önce geçirdiği trafik kazasında sevgilisini kaybetmiş ve grubun diğer üyeleri sosyal medyada paylaşım yapmadıkları için vefasızlıkla suçlanmıştı. Önceki gün Akmerkez’de görüntülenen Cemre Kemer, eleştirilere yanıt verdi.

“Siz bir yakınınızı kaybedince Instagram’dan mı başsağlığı dilersiniz? Öyle yapsak bu sefer ‘Sosyal medyadan taziye mi olur?’ diyeceklerdi. Alıştım artık bu durumlara” diyen Kemer, Ergül’le görüştüğünü söyledi: “Ufak tefek kırık çıkığı vardı. Ama fiziksel kısmı önemli değil. Önemli olan şu an kalp. Konuştuk, yanında olduğumuzu belirttik.”

Cemre Kemer Kimdir?

Cemre Kemer Kendini Savundu

Kemer “Trafik kazasında sevgilisini kaybeden Gülçin Ergül için eski Hepsi grubu üyeleri olarak sosyal medyada paylaşım yapmamanız çok eleştirildi. Neden paylaşım yapmadınız?” sorusu yöneltildi.

Kemer şöyle yanıt verdi:

“Bu konu hakkında açıklama yapmayı bile ayıp buluyorum. Siz böyle korkunç bir olay yaşayan yakınınıza sosyal medyadan taziyede bulunur musunuz? Bu ayıp bir şey, bunu şova çevirmek. Ne yapsaydım yani, onunla özelden iletişime geçmeyip takip edenlerin merakı gitsin diye sosyal medyadan mı paylaşsaydım? Kimse bu konuyu şova dönüştüremez.”

Bunun üzerine yöneltilen “Gülçin Ergül’ü ziyarete gittiniz mi?” sorusu üzerine de şöyle dedi:

“Yok gitmedik. Bildiğim kadarıyla İstanbul’da çok fazla durmak istemiyor ama kendi açıklamadığı şeyi söylemek bana düşmez.”

Gülçin Ergül Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler