Ana SayfaKimdirGülçin Ergül Kimdir?

İlgili Postlar

Gülçin Ergül Kimdir?

Gülçin Ergül Kimdir? Gülçin Ergül kaç yaşında ve ne zaman doğdu? Gülçin Ergül nerede doğdu? Gülçin Ergül hangi burç? Gülçin Ergül şarkıları neler?

Gülçin Ergül kaç yaşında ve ne zaman doğdu? Gülçin Ergül nerede doğdu? Gülçin Ergül hangi burç? Gülçin Ergül şarkıları neler?

30 Ekim 1985 yılında dünyaya gelen Gülçin Ergül 35 yaşındadır ve İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Gülçin Ergül Akrep burcudur.

Gülçin Ergül Kimdir?

Gülçin Ergül ilk okul yıllarında Pera Güzel Sanatlar Akademisinde piyano eğitimi almaya başlamıştır. Bu yıllarda Atatürk Kültür Merkezi Devlet Opera ve Çocuk Balesi Topluluğuna ve Çocuk Korosuna seçilmiştir. Çocuk oyuncu olarak “Kuşadam ve Prens”, “Kül Kedisi”, “Fındıkkıran”, “Uyuyan Güzel”, “Kral ve Ben”, “Midas’ın Kulakları” ve “Turandot” gibi oyunlarda uzun yıllar performans sergilemiştir.

Daha sonra orta ve lise öğrenimlerini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü’nde tamamlamıştır. AKM çocuk balesinde yedi sene görev almıştır. Yüksek lisans eğitimini de Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümü’nde tamamlamıştır.

2004 yılında üniversite eğitimi sırasında tanıştığı arkadaşları Eren Bakıcı, Yasemin Yürük ve Cemre Kemer ile “Hepsi” grubunu kurmuştur ve bu grupla üç albüm ve iki single çalışmasına imza atmıştır. Bu yıllarda kendilerini Türkiye’ye tanıtmış ve uzun süre popülerliğini korumuştur.

Hepsi isimli gruptan 2009 yılında ayrılmış ve solo albümünü çıkarmıştır. 2011 yılında Avrupa Müzik etiketi ile “Bravo” isimli ilk solo singleını çıkarmıştır. Bu çalışmada “Bravo”, “Yastıklara Sarılıp Yatar Mıydın” ve “Ara Ara” isimli söz ve müzikleri kendisine ait olan şarkıları yer almıştır.

2015 yılında farklı bir firma ile çalışan Gülçin Ergül, Arpej etiketi ile “Bir Tanecik Aşkım” maxi single’ını çıkarmıştır. İlk klibini ise bu şarkıya çekmiştir. Uzun seneler çok sayıda önemli koreograf ve eğitmenler ile birçok dans tarzında çalışma yapmıştır.

Gülçin Ergül Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler