Ana SayfaKimdirUğur Tergek Kimdir?

İlgili Postlar

Uğur Tergek Kimdir?

Uğur Tergek kimdir? Uğur Tergek kaç yaşında ve ne zaman doğdu? Uğur Tergek nerede doğdu? Uğur Tergek hangi burç? Uğur Tergek eserleri nelerdir?

Uğur Tergek kaç yaşında ve ne zaman doğdu? Uğur Tergek nerede doğdu? Uğur Tergek hangi burç? Uğur Tergek eserleri nelerdir?

1990 yılında doğan yazar Uğur Tergek ailesinin yedinci çocuğudur. Batman’da Uğur Tergek, 28 Ocak doğumludur ve kova burcudur. Yazarın Sessiz Yokuş isimli bir şiir kitabı vardır.

Uğur Tergek kimdir?

Toplumbilimci yazar Uğur Tergek, ailesinin yedinci çocuğu olarak 28 Ocak 1990 tarihinde Batman’da dünyaya gelmiştir. Küçük yaşta solunum problemi yaşayan Uğur Tergek, hastalığını atlattıktan sonra 1996 yılında ilk okula başlamış, liseye kadar birkaç defa okul değişikliği yapmıştır.

Lise eğitiminin ardından 2011 yılında kamu görevlisi olarak çalışmış olan Tergek, 2017 yılında şairlik yönü daha ağır bastığı için şiir yazmaya başlamıştır. Memurluk yaptığı süre zarfında sosyoloji lisans bölümüne başlamış ve eğitim aldığı üniversite eğitimini onur öğrencisi olarak 2019 yılında bitirmiştir.

Sakin ve özverili bir karaktere sahip yazar, ayrıca tasarıma ilgi duyar. Sosyolog olması nedeniyle toplum ve toplumsal sorunları bilimsel bakış açısıyla inceler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler