Ana SayfaÜnlülerEnis Arıkan: Kendimi Oynamak Çok Zevkliydi

İlgili Postlar

Enis Arıkan: Kendimi Oynamak Çok Zevkliydi

Aslı T. Kızmaz’ın kitabından Müge Öztürk’le birlikte sinemaya uyarladığı “Benden Ne Olur?” filminde rol alan Enis Arıkan “Kendimi oynamak çok zevkliydi” açıklamasını yaptı. İşte Arıkan’ın o açıklamaları;

İlk dram işinde heyecanlandın mı?

Oyuncu koçum bu işe başlarken “Enis acilen bu ruh halinden çık, her şeyi tatlı halledeceğim diye duygularını kaybedeceksin” dedi. Bu konuşma beni çok etkiledi. “Konservatuar okudum, benim için role girmek dert değil” diyordum ama ilk bölümde çok zorlandım. Üç repliğim vardı, defalarca çektik. Sonra oynadım, ilk başta istediğim gibi olmadı. Kurdeşen döktüm diyebilirim. Ama zamanla istediğim gibi oldu.

Bu sezon Muzo’yu neler bekliyor?

Biz de her hafta senaryo geldikçe öğreniyoruz. Ama ‘camdaki kız’la aynı evde yaşamanın baskısından dolayı tam evi terk edecekken annesinin kıza yaptığı baskıyı fark etti, evde kalmayı ve kızı kollamayı tercih etti. Yani Muzo evde herkesi izleyecek.

Enis Arıkan: Kendimi Oynamak Çok Zevkliydi

Film, Sertab Bal’ın birbirinden komik maceralarını sinema salonlarına getirecek. Eğlenceli filmde Sertab’ın iç sesini Enis Arıkan canlandırıyor.

Bartu Küçükçağlayan “Allahtan Enis Arıkan Daha Ünlü Oldu da Kurtuldu.”

Alışılmışın dışında bir rolle seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanan Arıkan, rolüyle ilgili, “Kendimi oynamak çok keyifli, sadece Enis Arıkan’ın biraz karikatürize hali diyebiliriz. Çok güzel bir setti, seyircinin de çok seveceğini düşünüyorum” dedi. Filmde tüm sahnelerini Hazal Kaya ile çeken oyuncu, “Hazal ile çok yakın arkadaşız. 15 yıl sonra tekrar karşılıklı oynamak çok heyecan vericiydi” açıklamasını yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler