Ana SayfaÜnlülerBartu Küçükçağlayan “Allahtan Enis Arıkan Daha Ünlü Oldu da Kurtuldu.”

İlgili Postlar

Bartu Küçükçağlayan “Allahtan Enis Arıkan Daha Ünlü Oldu da Kurtuldu.”

Sevilen oyuncular Meriç Aral ve Efe Tunçer’in, “Teras Noir” ın Youtube programlarının bu haftaki konukları başarılı sanatçı Bartu Küçükçağlayan‘ dı. Birçok konunun masaya yatırıldığı programda kahkaha bir an bile eksik olmazken başarılı sanatçı, çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Detaylar…

Bartu Küçükçağlayan hayatı dizi oluyor

Bartu Küçükçağlayan “Allahtan Enis Arıkan Daha Ünlü Oldu da Kurtuldu.”

Beğenilen oyuncular Efe Tunçer ve Meriç Aral’ ın terapi günleri sonrası sohbetlerinden ilhamla yapmaya başladıkları ve adını film noir’a duydukları sevgiden alan podcast serisi “Teras Noir”ın Youtube programlarının bu haftaki konuğu başarılı sanatçı Bartu Küçükçağlayan oldu. Ünlü sanatçının İnstagram gönderilerine yazdıklarından tutunda oyunculuk ile ilgili anılarına kadar pek çok konunun masaya yatırıldığı programda kahkaha havada uçuştu…

“Sınavlarda Soyadım Yüzünden Çok Zorlandığım Oldu.”

Her hafta sürpriz bir ismin konuk olacağı Zorlu PSM Youtube kanalının yeni dijital serisi “Teras Noir”da popüler kültürden arkadaşlıklara ve en saçma kişisel deneyimlerine kadar akıllarına o an ne gelirse konuşan Meriç Aral ve Efe Tunçer’ e soyadının uzun olmasıyla ilgili çocukluğundan beri çok sıkıntı yaşadığını anlatan Küçükçağlayan, ‘’Soyadım konusunda çok fazla zorluk yaşadım. Özellikle sınavlarda soyadım yüzünden çok zorlandığım oldu. Millet ikinci sorudayken ben hala soyadımı kodluyordum. Harflerde birbirine çok benziyor. Şimdi eşim Merve de artık bana katıldı. Onu da paylaşıyoruz.‘’ sözleriyle yaşadığı zorluğu aktardı.

Bartu Küçükçağlayan, eğlenceli sohbetinin yanı sıra oyunculuğa ilk başladığı yıllardaki eğlenceli anlarına da sahne oldu…

Yıllar önce Muhteşem Yüzyıl dizisinin seçmelerine katıldığını anlatan Bartu Küçükçağlayan “ Bana çok uzun bir tirat gelmişti. Ezberlemek için günlerce çalıştım. Seçme günü gittiğimde yönetmenin biz sizi bu rol için düşünmemiştik diyerek beni durdurdu. Sonrasında asıl beni çağırdıkları rol ile ilgili tiratı verdiler, orada çalıştım, girdim ama olmadı tabii.” diyerek aktardı.

Oyunculuğa ilk başladığı yıllarda Enis Arıkan’la çok benzetildiğini de paylaşan Küçükçağlayan‘’Eskiden Enis Arıkanı gördüklerinde ben zannedip fotoğraf çektiriyorlarmış. Allahtan o daha ünlü oldu da bundan kurtuldu.’’  diyerek Enis Arıkan’a selam yolladı.  

“Ben de Diskalkuli Var.”

Efe Tunçer ve Meriç Aral’ın kendi takıntılarından bahsettikleri bölümde ise kendisinde diskalkuli olduğundan bahseden Bartu Küçükçağlayan, “Ben de diskalkuli var. Sayılarla ilgili problem yaşıyorum. Dört işlemle hiç aram yok. Küçükken çarpım tablosunu ezberlemiştim ama genelde parmak hesabı yapıyorum. O da bir yere kadar idare ediyor. Özellikle para üstü konusunda inanılmaz geriliyorum. Allahtan pandemi oldu ben para üstü almayı bıraktım.” diyerek açıkladı.

“Kenan Doğulu Bana Gönderdiğinde Olmuştum…”

Sohbet esnasında lal olmak ve lal kelimesine üzerine konuşurken Efe Tunçer’in “En son ne zaman lal oldun?” sorusuna ise ‘’Kenan Doğulu bana sesli mesaj gönderdiğinde olmuştum. Konserindeydik. İçeri girin yağmur yağıyor dedi. Coşkuyla bende ne dediğimi bilmeden geri sesli mesaj gönderdim.” ifadelerini kullandı.

Bartu Küçükçağlayan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler