Ana SayfaÜnlülerMelis Sütşurup'tan Romantik Doğum Günü Kutlaması

İlgili Postlar

Melis Sütşurup’tan Romantik Doğum Günü Kutlaması

Mustafa Sandal ve Melise Sütşurup bir süre önce dünyaevine gireceklerini açıklamıştı. Yavaş yavaş düğün hazırlıklarına başlayan Melisa Sütşurup’tan romantik doğum günü kutlaması geldi. İşte o paylaşım;

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup’tan Aşk Pozu

Popçu Mustafa Sandal, dün akşam sevgilisi Melis Sütşurup ile birlikte yakın bir dostlarının düğün törenine katıldı. Bir dargın bir barışık aşk yaşayan ikili törende mutluluk pozu vermişti.

Mustafa Sandal Ve Melisa Sütşurup İlişkisinde Aldatma Skandalı!

Mustafa Sandal ve Melisa Sütşurup Dünyaevine Giriyor

Kazakistan’ın tanınmış sanatçılarından Indira Elemes ile düet yapan Mustafa Sandal, önceki gün şarkıları ‘Yok Say’ı tanıttı. Elemes ile basın mensuplarının önüne çıkan Sandal, sevgilisi Melis Sütşurup ile evleneceğini de doğrulayarak, henüz tarih almadıklarını ama hazırlıklara başladıklarını söyledi.

Keyifli olduğu görülen Mustafa Sandal, şarkının bugün yayınlanan klibini de Kapadokya’da çektiklerini anlatarak, “15 yıl önce Kapadokya’da klip çekmek istedim ama o zaman yapamadım. Bu zamana kısmet oldu. İndira gördüğü zaman oraya bayıldı” diye konuştu.

Mustafa Sandal Kimdir?

Melis Sütşurup’tan Romantik Doğum Günü Kutlaması

Geçtiğimiz gün Mustafa Sandal’ın doğum günüydü. Melisa Sütşurup 52 yaşına giren ünlü şarkıcın soğum gününü duygusal bir mesajla kutladı. Sütşurup paylaşımına şu notu düştü;

Defne Samyeli Mustafa Sandal’a Açtığı Davayı Kaybetti

“Belki benden önce birilerinin arabası vardı, belki kızlar çeyizini düzmüş seni bekliyordu, belki de suç sendeydi…

Ama hepsi bizi bugünlere hazırladı Kito’m.

Ben her zaman yanındayım, yüzün gülsün diye, huzurlu ol diye…

İyi ki doğdun gelecekteki SOYADIM”

Mustafa Sandal’dan Teşekkür Paylaşımı

Sevgilisinin romantik paylaşımına Mustafa Sandal kayıtsız kalmadı. Ünlü şarkıcı, Sütşurup’a şu mesajla cevap verdi: “Canım aşkım, sevgilim, en yakın dostum. Bana her an kattığın huzur ve mutluluğun tarifi o aşk dolu gözlerdeki bakışında gizli. Ve asıl ben sana teşekkür ediyorum o gözlerde yansımama olanak tanıdığın için…”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler