Ana SayfaÜnlülerGülçin Ergül Taburcu Edildi

İlgili Postlar

Gülçin Ergül Taburcu Edildi

Geçtiğimiz gün erkek arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı ile birlikte kaza yapan ve kazada sevgilisini kaybeden ünlü şarkıcının hastanede tedavisi devam ediyordu. Bugün tedavisine evde devam edilmesi kararının ardından Gülçin Ergün taburcu edildi. Peki ünlü şarkıcının sağlık durumu nasıl? İşte detaylar;

Sevgilisini Kaybetti

13 Aralık’ta İstanbul-İzmir karayolunun Susurluk ilçesinde Erdal Şeyda Lafçı komutasındaki bir otomobil, Cengiz Yücel’in komutasındaki TIR’a çarptı, TIR yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolünü kaybetti. Kazada Erdal Şeyda Lafçı hayatını kaybederken, Hepsi Grubu’nun eski solisti Gülçin Ergül de yanında yaralandı. Ergül, tedavi için Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Kazada Sevgilisini Kaybeden Gülçin Ergül ‘den İlk Açıklama!…

Anne Ergül’den Açıkmalar

Dün sabah saatlerinde açıklama yapan Ayser Ergül, zor bir dönemden geçtiklerini söyleyerek ‘Hepimizin başı sağ olsun. Çok üzgünüz. Gülçin, şu anda müşahede altında. İyiye doğru gidiyor. Bugün inşallah doktorumuz izin verirse çıkacağız. El parmaklarında ufak kırıkları var. Bu arada tabi hala kontrol altında, iç kanama olabilir korkusuyla. Psikolojik olarak da büyük yıkım halinde. Konuşmak çok zor. Bütün sevenlerimize teşekkür ediyoruz. Başsağlığı diliyorum herkese, çok zor bir dönem. Doktorumuz izin verirse, tedavinin devamı için bugün İstanbul’a gitmek zorundayız. Orada devam edeceğiz. Zaman zaman bilgi vereceğiz. Kaza, İstanbul’da bir programa gitmek için yola çıktıklarında oldu. Tabi nasıl oldu bilmiyorum” demişti.

Babası Gözyaşlarını Tutamadı

Kızının durumunun günden güne iyiye gittiğini söyleyen ve gözyaşlarını tutamayan baba Ergül, “Söylenecek çok fazla bir şey yok. Erdal’ımız vefat etti. Dünya iyisi bir insandı. Çok fazla bir şey söyleyemiyorum. Kızımız iyiye gidiyor, ona sevinemiyoruz. Biz, Erdal’a çok üzülüyoruz. Erdal’a Allah rahmet eylesin. Yapacak bir şey yok. Bekleyeceğiz artık, yapacak bir şeyimiz yok” ifadelerini kullanmıştı.

Gülçin Ergül Taburcu Edildi

36 yaşındaki şarkıcı, doktor kontrolünde yapılan Barricksir Atatürk Şehir Hastanesi’nden taburcu edildi. Tekerlekli sandalyede oturan El Gour’un sol elinde kırık bir parmağı olduğu ve sarılı olduğu görülüyor. Hastaneden taburcu olduktan sonra herhangi bir açıklama yapmayan Ergur’un ailesiyle birlikte İzmir’e gideceği bildirildi. Ergül arabaya bindi ve gitti.

Gülçin Ergül Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler