Ana SayfaÜnlülerRubato Solistinin Dava Dosyası Uzlaştırmaya Gönderildi

İlgili Postlar

Rubato Solistinin Dava Dosyası Uzlaştırmaya Gönderildi

Rubato’nun solisti Özer Arkun, geçtiğimiz yıl Üsküdar’da kız arkadaşı BY’ye karşı “kasten yaralama”, “tehdit” ve “hakaret” suçlarından 7 ayrı suç işlediği iddiasıyla 35 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Dün yeni bir gelişme yaşandı. Rubato solistinin dava dosyası uzlaştırmaya gönderildi. İşte detaylar;

Bir Şiddet Haberi de Rubato’nun Solistinden Geldi

Rubato grubunun solisti Özer Arkun’un 2019 Temmuz ayından beri beraber olduğu ve evlilik hazırlıkları yapmış B.Y’yi darp ettiği iddiaları gündeme geldi.

Genç kadın şiddet olayının ardından savcılığa gitti. B.Y.’nin avukat aracılığı ile İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği suç duyurusu dilekçesinde şu ifadelere yer verdi:

ŞİKAYETÇİ OLDUĞUM ÖZER ARKUN İLE 2020 MART AYINDA EVLİLİK KARARI ALIP BERABER YAŞAMAYA BAŞLADIK. 4 MAYIS 2020 TARİHİNDE ÖZER’İN ÜSKÜDAR’DA BULUNAN İKAMETİNDE İKEN EVLİLİK MESELESİ YÜZÜNDEN ARAMIZDA TARTIŞMA ÇIKTI. ÇOK ŞİDDETLİ DAYAK YEDİM. HAYATIMDA BÖYLE KAN GÖRMEDİM. SAÇIMDAN KAN GELİYORDU. YÜZÜMDE, BAŞIMDA TRAVMA VARDI. GÖZLERİMDE MORLUK VARDI. DUDAKLARIM PATLADI. KOLUMDA MORLUKLAR VARDI. KOLUM İNCİNDİ. AĞRILARIM ÇOK FAZLAYDI. HALA PSİKOLOJİK OLARAK BURNUMDAN KAN GELİYOR. GÖZÜMDEKİ MORLUKLARDAN DOLAYI 17 TANE GÖZALTI KREMİ ALDIM.

Rubato Solistinin Dava Dosyası Uzlaştırmaya Gönderildi

Sanıklar Özer Arkun ve BY, Anadolu 9. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya katıldı. Duruşmaya katılan avukatlar da katıldı.

Sanık tarafından işlenen “kasten yaralama” suçunun arabuluculuğa konu olduğunu belirten savcı, dosyanın arabuluculuk bürosuna gönderilmesini istedi. Vaat edilen sanık Özer Arkun ve avukatı, dosyanın arabuluculuk bürosuna gönderilmesi konusunda bir şey söylemediklerini söyledi. Dilekçe sahibi BY’nin avukatı da kusurun düzeltilmesini talep etti.

Şiddet Haberlerine Karışan Rubato Grubunun Solistinin Konserleri İptal Oluyor

Duruşma Ertelendi

Mahkeme, sanık tarafından işlenen “kasten yaralama”, “gözdağı verme” ve “hakaret” suçlarının arabuluculuğa konu olacağını göz önünde bulundurarak geçici bir karar vererek dosyanın Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmesine karar verdi. .. Duruşma ertelendi.

Özer Arkun Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler