Ana SayfaÜnlülerBatuhan Karacakaya Survivor All Star' a İddialı Başlayacak...

İlgili Postlar

Batuhan Karacakaya Survivor All Star’ a İddialı Başlayacak…

Survivor All Star 2022 kadrosu açıklandı!. Başarılı oyuncu Batuhan Karacakaya’ nın Survivor All Star 2022 kadrosunda yer alacağının duyurulmasıyla başlayan destek paylaşımları sosyal medya gündeminin zirvesine oturdu. İşte Detaylar…

Doğan Keser’den Batuhan Karacakaya Açıklaması

Batuhan Karacakaya Survivor All Star’ a İddialı Başlayacak…

Bir önceki sezondan Survivor All Star 2022 kadrosuna katılabilen tek yarışmacı olan  Batuhan Karacakaya, kısa bir süre içinde sevenleri tarafından yapılan on binlerce destek paylaşımı ile yeni sezona şimdiden çok iddialı bir başlangıç yapacağının sinyallerini verdi.

Batuhan Karacakaya ‘nın Sevenleri Sosyal Medyayı Salladı…

Survivor 2021 sezonunda en güçlü şampiyonluk adaylarından biriyken yarışmaya çok erken veda eden Batuhan Karacakaya’ nın bu durumu sevenleri tarafından büyük bir şaşkınlık ile karşılanmış ve başarılı oyuncunun takipçileri sosyal medyayı ayağa kaldırmıştı.

Survivor All Star Çok Yakında!…

Survivor All Star 2022 kadrosunun açılanmasıyla büyük bir mutluluk yaşayan Batuhan Karacakaya’nın sevenleri, yaptıkları paylaşımlarla başarılı oyuncunun bu sezon da en güçlü adaylardan biri olacağını gözler önüne serdi. Önceki yılların başarılı yarışmacılardan oluşan Survivor All Star 2022, Ocak ayında izleyiciler ile buluşacak.

Batuhan Karacakaya kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler