Ana SayfaÜnlülerKazada Sevgilisini Kaybeden Gülçin Ergül 'den İlk Açıklama!...

İlgili Postlar

Kazada Sevgilisini Kaybeden Gülçin Ergül ‘den İlk Açıklama!…

Bir dönemin en popüler müzik gurublarından biri olan ‘Hepsi’ nin solisti Gülçin Ergül ve sevgilisi Balıkesir ‘de trafik kazası geçirdi. Ünlü solist kazada yaralanarak hastaneye getirilirken araç içinde olan sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı, maalesef hayatını kaybetti. Gülçin Ergül ‘den flaş açıklama geldi. İşte Detayları…

Şarkıcı Gülçin Ergül Havada Asılı Kaldı!…

Kazada Sevgilisini Kaybeden Gülçin Ergül ‘den İlk Açıklama!…

İş adamı Erdal Şeyda Lafçı ‘nın direksiyonunda olduğu ve içinde ünlü müzik grubu Hepsi ‘nin güzel solisti Gülçin Ergül ‘ün yer aldığı otomobil, İstanbul-İzmir otoyolu Susurluk da aynı tarafta gelen Cengiz Y. yönetimindeki bir tırın dorsesine çarptı.

Erdal Şeyda Lafçı Kaza Yerinde Hayatını Kaybetti…

Kazanın şiddetiyle savrulan araç, yolun kenarındaki olan korkuluklara çarparak ancak durabildi. Direksiyon başındaki Erdal Şeyda Lafçı, olay yerinde hayatını kaybederken ünlü solist Gülçin Ergül hafif derecede yaralandı.

Gülçin Ergül ‘den İlk Açıklama…

Aşkını kaybeden şarkıcı Gülçin Ergül’den kaza sonrası ilk açıklama geldi. Güzel şarkıcı  sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı ve kedisinin bir karesini, “Sen hep benim meleğimsin. Hep öyleydin aşkım” notuyla paylaşırken Ergül’ün bu son paylaşımı hayranlarını duygulandırdı.

Gülçin Ergül Kimdir?

İşte Gülçin Ergül ‘ün O Açıklaması;

Gülçin Ergül 'ün O Açıklaması
Gülçin Ergül ‘ün O Açıklaması

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler