Ana SayfaDedikoduBerdan Mardini 'nin Eski Eşi Fatoş Yelliler Yasak Aşkına Geri Döndü...

İlgili Postlar

Berdan Mardini ‘nin Eski Eşi Fatoş Yelliler Yasak Aşkına Geri Döndü…

Ünlü şarkıcı Berdan Mardini ile evli olduğu zamanda modacı Gülşah Saraçoğlu ‘nun iş insanı sevgilisi Gökhan Göz ile birlikte olan Fatoş Yelliler, yeni bir sosyal medya paylaşımı gerçekleştirdi. Aşklarını artık ulu orta yaşamaya başlayan Fatoş Yelliler ile Gökhan Göz ikilisi, bir gece klübünden el ele göz göze fotoğraflarını yayınladılar. İşte Detaylar…

Fatoş Yelliler O Yoruma Çıldırdı. Berdan Mardini’ yi Aldatan Eski Eşden Şoke Eden Sözler…

Berdan Mardini ‘nin Eski Eşi Fatoş Yelliler Yasak Aşkına Geri Döndü…

Tarz değişikliği yaparak isminden söz ettirmeye devam eden Berdan Mardini ‘nin eski hanımı Fatoş Yelliler, evli olduğu zamanda ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ‘nun sevgilisi olan iş adamı Gökhan Göz ile ilişki yaşamaya başlamışdı. Çift, aşklarını artık dosta düşmana ilan etti.

Gülşah Saraçoğlu kimdir?

İkilinin Aşk Yüklü Son Halleri Olay Oldu!

Herkesin hayretle izlediği ikili, önceki gece beraber gittikleri bir gce kulübünden sosyal medya paylaşımlarında bulunurken, çiftin aşk yüklü son halleri ise olay oldu.

Berdan Mardini: “Eski Eşim Evliyken Başkasıyla Nikah Kıymış!”

Fatoş Yelliler: “Çıkışlar Hep Gökyüzü”

Fatoş Yelliler, sevgilisiyle verdiği bir poza şu notu ekledi; “Hayat çok kısa. İdealleriniz, arzularınız ve en önemlisi sevginiz için yaşamayı unutmayın. Kalpten istediğiniz her neyse onun için mücadele etmeyi bırakmayın. Eğer inanıyorsanız yollar size kendiliğinden çiçeklenecektir. Umudunuz yanınızda olduktan sonra çıkışlar hep gökyüzü.”

İşte Fatoş Yelliler ‘in O Paylaşımı;

Fatoş Yelliler Gökhan Göz
Fatoş Yelliler Gökhan Göz

Berdan Mardini kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler