Ana SayfaÜnlülerBerdan Mardini: "Eski Eşim Evliyken Başkasıyla Nikah Kıymış!"

İlgili Postlar

Berdan Mardini: “Eski Eşim Evliyken Başkasıyla Nikah Kıymış!”

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ a, programa konuk olan ünlü şarkıcı Berdan Mardini‘ nin “Eşim benimle evliyken sahte kimlikle başkasıyla nikah kıymış” sözleri damgasını Vurdu. İşte çarpıcı Detaylar…

Fatoş Yelliler O Yoruma Çıldırdı. Berdan Mardini’ yi Aldatan Eski Eşden Şoke Eden Sözler…

Berdan Mardini: “Eski Eşim Evliyken Nikah Kıymış!”

Boşandıktan sonra yıllarca ihanete uğradığını öğrendiği Fatoş Yelliler hakkında çarpıcı açıklamalar yapan Berdan Mardini,  Eski eşi Yelliler’in kendisiyle evli olduğu dönemde sahte bir kimlikle başka bir adamla evlendiğini hatta evlilik cüzdanını da evde sakladığını sözleri şoka uğrattı…

İhaneti Tek Tek Anlattı…

Ünlü şarkıcı Berdan Mardini, 2 evladının anneleri olan Fatoş Yelliler ile tek celsede yollarını ayırmıştı.  Boşandıktan hemen sonra eski eşi tarafından aldatıldığını öğrenen şarkıcı ‘Söylemezsem Olmaz’ programında ihanetini nasıl öğrendiğini, Fatoş Yellilerin kendisini nasıl kandırdığını tek tek aktardı.

“Ben İşe Gidince Peruk Takarak Başka İnsanlarla Buluşmuş”

Senelerce aldattığını anlatan Berdan Mardini, “Ben işe gidince peruk takarak sahte isimle başka insanlarla buluşmuş” diyen şarkıcı, eşinin sahte bir kimlikle başka bir adamla da evlendiğini anlattı.

“Sosyal Medya Hesabından Müstehcen Pozlarını Paylaşıyor”

Sunucu Seren Serengil de, Fatoş Yelliler’ in sahte bir kimlikle Mardini ile nikahlıyken başka biriyle evlendiğini söyledi. Diğer Erkeklerin Fatoş Yelliler’ in başka biriyle evli olduğunu bilmediklerini söyleyen Seren Serengil, “Kendini farklı isimlerle tanıtıyor ve sosyal medya hesabından müstehcen fotoğraflarını paylaşıyor. Bu hesaptan insanlarla tanışıyor” dedi.

Berdan Mardini:Anlatacak Yüzüm Yoktu…”

Ünlü sunucunun anlattıklarını teyd eden Berdan Mardini,sözlerine şöyle devam etti;

“Bunları anlatacak yüzüm olmadığı için söylemedim ama her şeyi belgesi var. Dava dosyası da gizli değil. Siz zaten bu dosyaya ulaşabiliyorsunuz. Ben bu kadar detay vermek istemiyorum…”

…..Ben kıro ve kültürüne bağlı biri olarak görünüyorum ama öyle değilim. Fikirlerimiz ve namus anlayışımız değişebilir….

Benim için bunları göze alan çocuğunu gözden çıkaran bir insan benim için bitmiştir. Bu işin içinde uyanıklık ve üçkağıtçılık var. Çocuklarım ve ailemle çok mutluyum. Ben hiçbir şeyi araştırmadım bu belgelerin hepsi Instagram üzerinden geldi.”

“Evlilik cüzdanını falan evde çalışan bir kadın buldu. Fatoş boşandıktan sonra evdeki yardımcıyı arayarak bu evlilik cüzdanının falan içinde olduğu poşeti imha etmesini söylemiş ama kadın da getirip bana verdi….

“Çocuklarını Göreceği Bile Belli Değil”

“İlaç kullanıp intihar etmeye çalışmış onun görüntüleri var. Çocukları iki otele bırakmış bunun da kamera kayıtları var. Adli Tıp’ta kadının yasaklı madde kullandığının da ispatı var. Çocukları görüp göremeyeceğine mahkeme karar verecek.”

“Çocukları otel odasına bırakıp aşağıda eğleniyormuş gecede yan odaya geçiyormuş. Ertesi gün başka otelde bırakıyor diğer gün komşuya bırakıp gidiyor. Bana da komşudan fotoğraf atıp sonra başka bir yere geçiyor.”

Berdan Mardini kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler