Ana SayfaDedikoduCemre Kemer: Gülçin'e Instagram’dan Mı Başsalığı Dileseydik?

İlgili Postlar

Cemre Kemer: Gülçin’e Instagram’dan Mı Başsalığı Dileseydik?

Gülçin Ergül’ün acı kaybından sonra göndermeli paylaşımıyla tepkileri üzerine çeken Cemre Kemer açıklama yaptı. Cemre Kemer “Gülçin’e Instagram’dan mı başsağlığı dileseydik?” dedi. İşte Cemre Kemer’in o açıklaması;

Sevgilisini Kaybetti

13 Aralık’ta İstanbul-İzmir karayolunun Susurluk ilçesinde Erdal Şeyda Lafçı komutasındaki bir otomobil, Cengiz Yücel’in komutasındaki TIR’a çarptı, TIR yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolünü kaybetti. Kazada Erdal Şeyda Lafçı hayatını kaybederken, Hepsi Grubu’nun eski solisti Gülçin Ergül de yanında yaralandı. Ergül, tedavi için Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi’ne sevk edilmişti.

Gülçin Ergül Kimdir?

Cemre Kemer Ölünün Arkasından Prim Mi Yapmaya Çalışıyor?

Sevgilisi Erdal Şeyma Lafçı’nın ölümüyle yıkılan Gülçin Ergül’ün sağlığı günden güne iyileşiyor. Gülçin Ergül’ün bu üzücü haberle yıkılmasının ardından bakışlar grubun diğer üyelerine çevrildi. Ancak bir süredir yakın arkadaş olan ekipten hiçbir açıklama yapılmadı.

Gülçin Ergül Taburcu Edildi

Öte yandan Hepsi grubu üyesi Cemre Kemer, cenazeden sonraki gün yaptığı üst üste paylaşımlarla sosyal medyada gündem oldu. Tepkiler sonrası Cemre Kemer, tatil pozuna, “Bazı konular hassastır, sosyal medyada değil gerçek hayatta paylaşmak gerekir.” notunu düşmesi ölünün üzerinden prim yapmak olarak eleştirildi.

Cemre Kemer: Gülçin’e Instagram’dan Mı Başsalığı Dileseydik?

Dağılan Hepsi grubundan Gülçin Ergül kısa süre önce geçirdiği trafik kazasında sevgilisini kaybetmiş ve grubun diğer üyeleri sosyal medyada paylaşım yapmadıkları için vefasızlıkla suçlanmıştı. Önceki gün Akmerkez’de görüntülenen Cemre Kemer, eleştirilere yanıt verdi.

“Siz bir yakınınızı kaybedince Instagram’dan mı başsağlığı dilersiniz? Öyle yapsak bu sefer ‘Sosyal medyadan taziye mi olur?’ diyeceklerdi. Alıştım artık bu durumlara” diyen Kemer, Ergül’le görüştüğünü söyledi: “Ufak tefek kırık çıkığı vardı. Ama fiziksel kısmı önemli değil. Önemli olan şu an kalp. Konuştuk, yanında olduğumuzu belirttik.”

Cemre Kemer Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler