Ana SayfaDedikoduMustafa Sandal ve Melisa Sütşurup Dünyaevine Giriyor

İlgili Postlar

Mustafa Sandal ve Melisa Sütşurup Dünyaevine Giriyor

Bir ayrı bir barışık ilişkilerine devam eden Mustafa Sandal ve Melisa Sütşurup ilişkilerini ciddi bir şekilde yürütme kararı aldı. Yeni iddialara göre Musta Sandal ve Melisa Sütşurup dünyaevine giriyor. İşte detaylar;

Mustafa Sandal’dan İlanı Aşk

Birkaç ay önce ilişkilerine bir şans daha verme kararı alan Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup bir süredir ilişkilerini gözlerden uzakta yaşıyordu. O sessizliği bozma kararı alan Sandal, yeni fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü şarkıcı, fotoğrafta güneş gözlüğü takan sevgilisine “Sen yeter ki hep böyle bak!” sözlerini yazdı. Ünlü şarkıcının takipçileri, Melis Sütşurup’un gözlük taktığını belirterek; “Abi gözleri gözükmüyor ki”, “Gözlüklerden anlayamadım nasıl baktığını” şeklinde yorumlar yapıldı.

Mustafa Sandal Kimdir?

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup’tan Aşk Pozu

Popçu Mustafa Sandal, dün akşam sevgilisi Melis Sütşurup ile birlikte yakın bir dostlarının düğün törenine katıldı. Bir dargın bir barışık aşk yaşayan ikili törende mutluluk pozu vermişti.

Mustafa Sandal Ve Melisa Sütşurup İlişkisinde Aldatma Skandalı!

Mustafa Sandal ve Melisa Sütşurup Dünyaevine Giriyor

Kazakistan’ın tanınmış sanatçılarından Indira Elemes ile düet yapan Mustafa Sandal, önceki gün şarkıları ‘Yok Say’ı tanıttı. Elemes ile basın mensuplarının önüne çıkan Sandal, sevgilisi Melis Sütşurup ile evleneceğini de doğrulayarak, henüz tarih almadıklarını ama hazırlıklara başladıklarını söyledi.

Keyifli olduğu görülen Mustafa Sandal, şarkının bugün yayınlanan klibini de Kapadokya’da çektiklerini anlatarak, “15 yıl önce Kapadokya’da klip çekmek istedim ama o zaman yapamadım. Bu zamana kısmet oldu. İndira gördüğü zaman oraya bayıldı” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler