Ana SayfaDizilerCamdaki Kız Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Camdaki Kız Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm Fragmanı Yayında!

Kanal D’nin yeni dizisi Camdaki Kız, gerek oyuncu kadrosu gerek konusu, büyük merak uyandırdı. Dizinin yapımcılığını OGM Pictures üsleniyor. İddialı dizi, Gülseren Buğdaycıoğlu’nun romanından diziye uyarlandı. Gerçek bir yaşam öyküsünü anlatan dizinin tanıtımları ve güçlü oyuncu kadrosu dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Camdaki Kız dizisinin, yayın tarihi belli oldu. Dizinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı.

 Burcu Biricik kimdir?

Feyyaz Şerifoğlu Kimdir?

Camdaki Kız Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Gerçek bir yaşam öyküsünden uyarlanan Camdaki Kız dizisi, 1 nisan perşembe günü ilk bölümüyle ekrana gelecek. Gülseren Kendircioğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan dizide, pek çok usta oyuncu yer alıyor. Dizinin 1. bölüm ilk fragmanı büyük ilgi gördü.

İşte Camdaki Kız 1. bölüm 1. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN OYUNCULARI!

Kanal D ekranlarında 1 nisan perşembe günü ilk bölümüyle ekrana gelecek dizinin oyuncu kadrosunda; Burcu Biricik, Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek gibi isimler yer alıyor. Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Nadim Güç oturuyor.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN KONUSU!

Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan karakteri, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli genç ve güzel bir kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüştür. Bütün hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan okuyup o okulları dereceyle mezun olmuştur.

Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu şirketinde, başarılı bir mimar olarak çalışırken kendisini birden Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde buluyor. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da, kısa bir zaman sonra hayatları, büyük bir karanlığa gömülecektir.

Dizi izleyenlere, “Neden aşık oluruz? Peki kime aşık oluruz? Aşık olduğumuz kişilerde bizi çeken nedir?” Camdaki Kız, belki de bugüne kadar kendimize hiç sormadığımız bu soruları  sorduracak. Dizi izleyenleri bir iç hesaplaşmayla baş başa bırakacak.

Hande Ataizi kimdir?

Selma Ergeç kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler