Ana SayfaÜnlülerBerkay'dan Ahmet Kural'a Olay Sözler Geldi!

İlgili Postlar

Berkay’dan Ahmet Kural’a Olay Sözler Geldi!

Başarılı şarkıcı Berkay, Şarkıcı Sıla’nın darp olayıyla ilgili şok bir açıklama yaptı. Berkay,cAhmet Kural hakkında ne söyledi? detaylar Haberimizde..

Sıla – Ahmet Kural Kavgasının Ardında Kim Var?

Berkay’dan Ahmet Kural’a Olay Sözler Geldi!

Geçen haftalara, Futbolcu Arda Turan tarafından darp edilen başarılı popçu Berkay, Sıla ve Ahmet Kural darp olayı hakkında açıklama yaptı. Şarkıcı Berkay, “İddialar doğruysa, o kişinin adam olma ihtimali yok.”  diyerek ağrı konuştu.

Sıla kimdir?

sıla ile ilgili görsel sonucu

Sıla Ahmet Kural’dan nasıl şiddet gördüğünü tek tek anlattı! İşte o anlar…

“İlk Konserim Biraz Yordu Ama Aslan Gibiyim”

Sosyal medya fenomeni ve ünlü Dj Kerimcan Durmaz’ın doğum günü partisine katılan ünlü şarkıcı Berkay Şahin, geceye eşi olmadan katıldığı gözlemlendi. Geçtiğimiz haftalarda darp edilen başarılı popçu Berkay, Ahmet Kural’ın Sıla olayıyla ilgili içtenlikle açıklama yaptı. Darpa maruz kalan şarkıcı Sıla adına üzüldüğünü belirten Berkay Şahin, Ahmet Kural hakkında çok ağır sözler söylemekten çekinmedi. Eşi Özlem Şahin ve kızı Arya’yı İzmir’e gönderdiğini söyleyen Berkay Şahin, muhabirlerin “Durumuz nasıl?  sorularına, “Aslan gibiyim. İlk konserim biraz yordu ama kendimi iyi hissediyorum” cevabını verdi.

Ahmet Kural Kimdir?

“O Kişinin Adam Olma İhtimali Yok.”

Ünlü Oyuncu Ahmet Kural’ın şarkıcı Sıla’ya karşı gösterdiği şiddete tepki gösteren şarkıcı Berkay, “Eğer o iddialar gerçekten doğruysa o kişinin adam olma ihtimali yok. Kadına yapılan her türlü şiddet bir şekilde cezasını bulur. Bir erkek bir kadının kafasına nasıl vurabilir arkadaşlar? Nasıl onu sürükleyebilir? Umarım cezasını çeker” ifadeleriyle sitem etti.

Berkay Şahin kimdir?

Berkay sıla ile ilgili görsel sonucu

Arda Turan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler