Ana SayfaÜnlülerFatih Ürek: Sahnede Ben de Şiddete Maruz Kaldım!

İlgili Postlar

Fatih Ürek: Sahnede Ben de Şiddete Maruz Kaldım!

Fatih Ürek: Sahnede ben de şiddete maruz kaldım! Ünlü şarkıcı Fatih Ürek; kısa bir süre önce barıştığı sevgilisi Ahmet Kural’dan şiddet gören Sıla’ya destek verdiğini belirterek, zamanında kendisinin de şiddete maruz kaldığını anlattı. İşte Fatih Ürek’in o çok özel açıklamaları…

Okan Kurt’tan Fatih Ürek’e sert sözler

Fatih Ürek: Sahnede ben de şiddete maruz kaldım!

Fatih Ürek: Sahnede ben de şiddete maruz kaldım! Sevilen şarkıcı Fatih Ürek, sahne almak üzere gittiği Kıbrıs’ta konser öncesi çok özel açıklamalarda bulundu. 

Konser vermek üzere gittiği Kıbrıs’ta sahne öncesi muhabirlerin karşısına çıkan ünlü şarkıcı Fatih Ürek, son günlerin en çok konuşulan Sıla – Ahmet Kural kavgasına da değindi.

Sahnede Ben de Şiddete Uğradım
Sahnede Ben de Şiddete Uğradım

Fatih Ürek kimdir?

Sahnede ben de şiddete uğradım

Ahmet Kural tarafından darp edlen Sıla’ya destek verdiğini belirten ünlü şarkıcı Fatih Ürek, “Sıla’yı gönülden destekliyorum. Şiddet gördüğünü bildiğim, ama çok susan gizleyen insanlar çok var. Sahnede bende şiddete uğradım” dedi.

Konser öncesi verdiği mini röportajda şıklığı ile göz kamaştıran Fatih Ürek, şiddet gördüğü halde bunu gizleyen çok insan olduğunu belirterek şunlar söyledi: 

Sıla bizim kıymetlimiz…

“Çok üzüldüm. Sıla bizim kıymetlimiz. Ahmet de çok iyi bir oyuncu ama kadına şiddetini kesinlikle kınıyorum. Sanatçıların kadına şiddet olayında örnek olması lazımken bu olayı da şiddetle kınıyorum. Sıla’nın o kadar güzel yüreği var ki onunla cevap vereceğini düşünüyorum . Şikayetçi olmasını da takdir ile karşılıyorum. Sıla’yı gönülden destekliyorum. Şiddet gördüğünü bildiğim, ama çok susan gizleyen insanlar çok var.”

Annem de babamdan şiddete maruz kaldı

İlk sahne almaya başladığı dönemlerde kendisininde şiddete maruz kaldığından bahseden ünlü şarkıcı, “İlk sahne aldığım zamanlarımda bazı seyircilerde tutarsızlık vardı. Adamın biri beni bir gün çağırdı sahnede bana tokat attı çok eski zaman önce. Hiçbir şey yapamadım. İlk yıllarımdı ve unutamadım hiçbir zaman. Sonra yıllar içerisinde bana tokat atan o adam beni bulup benden özür diledi ama neye yarar. Benim ailemde annem de babamdan çok şiddete maruz kaldı. Biz çocukluğumuzda çok büyük travmalar yaşadık. Ondan dolayı da ben de Sıla’nın yerinde olsam bende şikayet ederdim” diyerek duygularını ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler