Ana SayfaÜnlülerOkan Kurt'tan Fatih Ürek'e sert sözler

İlgili Postlar

Okan Kurt’tan Fatih Ürek’e sert sözler

Okan Kurt’tan Fatih Ürek’e sert sözler… Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın ile boşanan Okan Kurt, boşanmanın ardından ilk kez konuştu. Fatih Ürek’in kendisi hakkında söylediklerine de yanıt veren Kurt, sert konuştu. Okan Kurt, Demet Akalın ile boşanması konusunda neler söyledi? Fatih Ürek’in sözlerine ne yanıt verdi? Detaylar haberimizde…

Demet Akalın’ın eski eşi Okan Kurt’tan ‘silah’ açıklaması

Okan Kurt’tan boşanma açıklaması

11 Eylül günü ünlü şarkıcı Demet Akalın ile olan altı yıllık evliliğini tek celsede bitiren iş adamı Okan Kurt, boşanmanın ardından ilk kez konuştu. Sonunda sessizliğini bozan Kurt, evliliğinin para yüzünden bittiği şeklindeki gündeme gelen iddialar hakkında “Bizim evliliğimiz hiçbir zaman para üzerine kurulmadı, o yüzden başlamadı ki… Borçlarımı yapılandırma yoluna gittim. En kısa sürede bunları atlatıp, ticari yaşantıma sağlam adımlarla yeniden döneceğim. Bizimle ilgili bu tarz algılar yaratılması çok yanlış.” diye konuştu.

Fatih Ürek kimdir?

Fatih Bey eğer imkanı varsa kendine bir aile kursun

Fatih Ürek’in, boşanma sonrası hakkında söylediği “Okan Demet’in değil, kendi ailesinin yanında durdu” sözlerine de yanıt veren Okan Kurt, “Fatih Bey eğer imkanı varsa kendine bir aile kursun. Böyle başkalarını, karı kocayı ilgilendiren ailevi olaylar hakkında yorum yapmasın. Ailevi, namahrem konular bunlar. Kime ne anlatacağım? Bunlar iki kişiyi ilgilendiren durumlar, herkes saygı göstermeli, ortada biten bir evlilik var.” şeklinde yanıt verdi.

Okan Kurt kimdir?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ve iş adamı Okan Kurt, geçtiğimiz 11 Eylül günü altı yıllık evliliklerini Beykoz Adliyesi’nde tek celsede sonlandırdı. Okan Kurt ve ailesinin borçları yüzünden Demet Akalın’ın evine haciz geldi. Haciz işlemi ile Akalın’ın eşyaları kamyona yüklenip götürüldü. Demet Akalın, bu süreçte zor zamanlar yaşadı. Sıkıntılı anlar yaşayan Demet Akalın, haciz işleminin ertesi günü soluğu Beykoz Adliyesi’nde aldı. Demet Akalın ve Okan Kurt’un boşanma davası sadece on dakika sürerken, dava tek celsede karara bağlandı. Demet Akalın ve Okan Kurt çifti, altı yıllık evliliklerini tek celsede bitirdi. Ünlü iki isim, boşanma sonrası zor günleri atlatmaya çalışıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler