Ana SayfaÜnlülerEkin Mert Daymaz'dan Eliz Sakuçoğlu açıklaması

İlgili Postlar

Ekin Mert Daymaz’dan Eliz Sakuçoğlu açıklaması

Ekin Mert Daymaz’dan Eliz Sakuçoğlu açıklaması geldi. Bir süre önce aşk yaşadıkları yönünde haberler ile gündeme gelen Eliz Sakuçolu ve Ekin Mert Daymaz, aşk mı yaşıyor? Yoksa tüm bunlar sadece iddia mı? Ekin Mert Daymaz iddialar hakkında neler dedi? Eliz Sakuçoğlu ile aşk yaşadığını kabul etti mi? Detaylar haberimizde…

Eliz Sakuçoğlu ve Ekin Mert Daymaz’ın aşk belgesi ortaya çıktı!

Ekin Mert Daymaz’dan Eliz Sakuçoğlu aşkı

Yakışıklılığı ile genç kızların gözdesi olan, rol aldığı projelerde sergilediği üstün performansı ile kendine hayran bırakan başarılı oyuncu Ekin Mert Daymaz, moda dünyasının ünlü ismi Eliz Sakuçoğlu ile aşk yaşıyor. Geçtiğimiz aylarda gündeme gelen aşk iddialarının ardından sessizliğe gömülen Eliz Sakuçolu ve Ekin Mert Daymaz çiftinden açıklama geldi.

Ekin Mert Daymaz kimdir?

Ekin Mert Daymaz soğuğa aldırış etmedi

Ekin Mert Daymaz, önceki akşam bir arkadaşı ile birlikte Nişantaşı’nda basın mensuplarının objektifine yansıdı. Havanın soğuk olmasına rağmen tişört ile keyfi yerinde görünen yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına “Şimdi setten çıktım. Birkaç arkadaş ziyareti yaptım.” dedi.

Eliz Sakuçoğlu kimdir?

Ekin Mert Daymaz'dan Eliz Sakuçoğlu
Ekin Mert Daymaz’dan Eliz Sakuçoğlu

Ekin Mert Daymaz’dan Eliz Sakuçoğlu açıklaması geldi

Ekin Mert Daymaz, bir süre önce aşk yaşadığı iddiaları ile gündeme geldiği ünlü stilist Eliz Sakuçoğlu ile ilgili gelen sorulara, “Güzel bir birlikteliğimiz var. Şu an her şey yolunda aşk hayatımda.” diye yanıt verdi. Ekin Mert Daymaz, ilk kez Eliz Sakuçoğlu hakkında açıklama yaptı ve aşk yaşadıklarını itiraf etti.

Eliz Sakuçoğlu, geçtiğimiz yıllarda ünlü şarkıcı Murat Boz ile aşk yaşamıştı. Eliz Sakuçoğlu ve Murat Boz aşkı tam sekiz yıl sürmüştü. Ancak, yıllar önce ayrıldılar. Geçtiğimiz aylarda Eliz Sakuçoğlu ve Murat Boz’un bir plajda karşılaştığı, Sakuçoğlu’nun eski eski Murat Boz ile görüşmek istediği, ancak Boz’un bu teklifi reddettiği iddia edilmişti. ELiz Sakuçoğlu, bu iddiaların üzerine sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı: Bozuk plak gibisiniz dinlemekten sıkıldım artık… Ve şu bilinsin ki her bozuk plak bir gün kırılır sesi çıkmamasından korkarım. Anlayacağınız kimsenin peşinden koştuğum yok, kimseden bir şey istediğim de yok! Az ötede oynayın sadece bu oyunu artık, yoksa piyon sandığınız halimle şah dedirtip mat çekerim! Hala susuyorum diye yenilgiye hüküm giydi sanmasın kimseler!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler