Ana SayfaÜnlülerÖzge Ulusoy İsveçli sevgilisinden ayrıldı mı?

İlgili Postlar

Özge Ulusoy İsveçli sevgilisinden ayrıldı mı?

Özge Ulusoy İsveçli sevgilisinden ayrıldı mı? Bir süredir İsveçli Joaquim Lundholm ile aşk yaşayan ünlü manken Özge Ulusoy, yine mi ayrılık acısı yaşadı? Özge Ulusoy ve Joaquim Lundholm cephesinde hangi gelişmeler yaşandı? Hangi gelişmeler ayrılık iddialarını gündeme getirdi? Özge Ulusoy, yine aradığı mutluluğu yakalayamadı mı? Detaylar haberimizde…

Özge Ulusoy’dan Sevgilisi İle Yeni Paylaşım!

Özge Ulusoy İsveçli sevgilisi Joaquim Lundholm ile ayrıldı mı?

Sabancı ailesinin ünlü ismi iş adamı Hacı Sabancı ile uzun süre yaşadığı aşkı geçtiğimiz aylarda sonlandıran Özge Ulusoy, yaz aylarında büyük bir sürpriz yapmıştı. Özge Ulusoy, İsveçli baknacı Joaquim Lundholm ile aşk yaşamaya başlamıştı. Büyük aşkını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile dosta düşmana ilan eden Özge Ulusoy’den beklenmedik bir hamle geldi.

Özge Ulusoy Kimdir?

Özge Ulusoy tek kalemde sildi

Özge Ulusoy, iki aydır aşk yaşadığı İsveçli sevgilisi Joaquim Lundholm ile olan tüm fotoğraflarını sosyal medya hesabından sildi. Özge Ulusoy’un bu hamlesi, büyük aşkın bittiğini gösterdi. Özge Ulusoy, aradığı aşkı Joaquim Lundholm’da da bulamadı. Özge Ulusoy ve Joaquim Lundholm’ın aşkı sadece iki ay sürdü.

Özge Ulusoy’un Yeni Sevgilisi Joaquim Lundholm Kimdir?

Özge Ukusoy, kusursuz fiziği, yüksek performansı ve disiplini ile kariyerinde başarı basamaklarını hızla tırmanmış bir isim. Podyumların aranan yüzü Özge Ulusoy, iş başarısının yanı sıra özel yaşamı ile de sık sık gündemde yerini alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler