Ana SayfaÜnlülerSıla - Ahmet Kural Kavgasının Ardında Kim Var?

İlgili Postlar

Sıla – Ahmet Kural Kavgasının Ardında Kim Var?

Sıla – Ahmet Kural kavgasının ardında kim var? Ünlü şarkıcı Sıla’nın, kısa bir süre önce barıştığı oyuncu sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edilmesinin yankıları sürüyor. Başarılı şarkıcı Sıla’nın Kural’dan şiddet görmesinin sebebi olarak şok bir iddia ortaya atıldı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Sıla Ahmet Kural’dan nasıl şiddet gördüğünü tek tek anlattı! İşte o anlar…

Sıla – Ahmet Kural kavgasının ardında kim var?

Sıla – Ahmet Kural kavgasının ardında kim var? Ünlü şarkıcı Sıla’nın kısa bir süre önce barıştığı oyuncu sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edilmesinin ardından şok bir iddia ortaya atıldı.

Kısa bir süre önce barıştığı sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edilen ve 3 ay koruma kararı aldıran Sıla Gençoğlu ile ilgili bomba gibi bir iddia ortaya atıldı.

Gündeme bomba gibi düşen Ahmet Kural’ın Sıla’yı darp ettiği iddiasının ardından konu hakkında her çevreden yankılar sürerken yeni bir iddia ortaya çıktı.

Sıla kimdir?

Sıla’nın itirafı Ahmet Kural’ı çıldırttı

İddiaya göre olay gecesi Ahmet Kural’ın evinde olan Sıla, Kural ile ayrı oldukları dönemde Okan Can Yantır ile birlikte olduğunu itiraf etti.

Sıla’nın Ahmet Kural tarafından darp edildiği iddiasıyla savcılığa başvurmasının ardından, Kural yaptığı açıklamada; ” O gece benimle paylaştığı şeyleri itidalli bir şekilde karşılayabilmeliydim. Herkesin ayıbı kendine diye düşünmeliydim. Konu ne kadar canımı acıtsa da, soğukkanlılıkla evimi terk etmeliydim” sözleri oldukça dikkat çekmiş, herkes ikili arasında çıkan kavganın sebebini merak etmişti.

İddiaya göre 29 Ekim gecesi Ahmet Kuarl’ın evinde beraber olan ikili, eski defterleri açtı. Geçtiğimiz Ocak ayında yollarını ayıran ikilinin ayrılmasının sebebi olarak Sıla’nın o dönemde Okan Can Yantır ile buluşmasının olduğu konuştulmuştu. Ahmet Kural’da olay gecesi Sıla’ya Okan Can Yantır ile aşk yaşayıp yaşamadığını sordu.

Sıla Gençoğlu’nun Ahmet Kural’ın sorduğu soruya hayır cevabı verdiği, Ahmet Kural’ın ise buna inanmadığı iddia edilerken; ünlü şarkıcı dakikalar sonra aşk yaşadığını itiraf etti.

Hep inkar etmişlerdi. Sıla ve Okan Can Yantır aşkı belgelendi

Sıla'nın Ahmet Kural ile Olan İlişkisini Bitiren Fotoğraf
Sıla’nın Ahmet Kural ile Olan İlişkisini Bitiren Fotoğraf

Evden kovulunca “Gitmeyeceğim” dedi!

Sıla Gençoğlu’nun aksine ayrı oldukları dönemde kimseyle birlikte olmadığını söyleyen Ahmet Kural, şarkıcıyı evinden kovdu. “Gitmeyeceğim” diyen Sıla ise iddiaya göre Kural’a bardak fırlattı.

Sıla – Ahmet Kural kavgasının sebebi hakkında atılan bir diğer iddia da ise Kural, Sıla’nın görüşmesini istemediği bir kadın arkadaşıyla sık sık bir araya gelmesi üzerine çıldırdı.

Ahmet Kural Kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler