Ana SayfaÜnlülerİrem Derici ve Genco Ecer Ayrılıyorlar Mı?

İlgili Postlar

İrem Derici ve Genco Ecer Ayrılıyorlar Mı?

Şarkıcı İrem Derici ve şarkıcı sevgilisi Genco Ecer’in aşkı kısa sürdü. İrem Derici geçen hafta katıldığı bir programda sevgilisi ile yaşadıkları aşka 2 ay ömür biçmişti. İrem Derici ve Genco Ecer ayrılıyorlarmı? detaylar Haberimizde..

İrem Derici yeni sevgilisiyle ilk kez el ele poz verdi! İşte İrem Derici’nin sevgilisi…

İrem Derici ve Genco Ecer Ayrılıyorlarmı?

Şarkıcı İrem Derici geçen günlerde kendisi gibi şarkıcı olan sevgilisi Genco Ecer ile yeni bir aşka başlamışlardı. Tam 1 hafta önce basının karşısına el ele çıkan ünlü ikilinin mutlu halleri objektiflere yansımıştı.

İrem Derici kimdir?

Daha Fazla Kırılmamak İçin Bitirdiler!

İrem Derici ile Genco Ecer, yollarını ayırdıkalrı ve birbirlerini bütün sosyal medya hesaplarından da sildiler. Ünlü ikilinin aralarında çıkan anlaşmazlık sebebiyle birlikteliklerine daha fazla yıpranmamak adına sonlandırdıkları iddia edildi.

İrem Derici; ”Bilmiyorum, 2 ay olabilir”

Geçen hafta  Kerimcan Durmaz ve Danla Biliç’in Youtube  kanalındaki programına konuk olan ünlü şarkıcı İrem Derici, ilişkisi hakkında da konuşmuştu. Ünlü Şarkıcı, yeni aşkıyla 15 gündür birlikte olduğunu söyleyince Kerimcan Durmaz, ”Peki ne kadar ömür biçiyorsun?” sorusunu  Dericiye sordu ve cevap olarak, ”Bilmiyorum, 2 ay olabilir” yanıtını vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler