Ana SayfaÜnlülerİrem Derici yeni sevgilisiyle ilk kez el ele poz verdi! İşte İrem...

İlgili Postlar

İrem Derici yeni sevgilisiyle ilk kez el ele poz verdi! İşte İrem Derici’nin sevgilisi…

İrem Derici yeni sevgilisiyle ilk kez el ele poz verdi! Ünlü şarkıcı İrem Derici, yeni bir aşka yelken açtı. Derici, yeni sevgilisi ile ilk kez İstanbul gecelerinde poz verdi. İrem Derici’nin yeni sevgilisi kim? Büyük aşk nasıl başladı? İşte İrem Derici’nin sevgilisi…

İrem Derici’den Hakan Akkaya İtirafı!

İrem Derici yeni bir aşka yelken açtı

Geçtiğimiz aylarda Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin ile yaşadığı büyük aşkı noktalayan ve o zamandan bu yana kalbinin kapılarını aşka kapatan ünlü şarkıcı İrem Derici, yeni bir aşka yelken açtı. İrem Derici, kalbinin kapılarını yeni aşkı için araladı. İrem Derici, Genco Ecer ile aşk yaşamaya başladı.

İrem Derici kimdir?

İrem Derici yeni sevgilisiyle ilk kez el ele poz verdi

İrem Derici ve yeni sevgilisi Genco Ecer, ilk kez el ele görüntülendi. İstanbul Akaretler’de bir mekanda birlikte eğlenen İrem Derici ve Genco Ecer, mekan çıkışında basın mensuplarının objektifine yansıdı. İrem Derici ve yeni sevgilisi Genco Ecer, ilk kez el ele basın mensuplarına poz verdi.

İşte İrem Derici ve yeni sevgilisi Genco Ecer

İrem Derici yeni sevgilisiyle
İrem Derici yeni sevgilisiyle

İrem Derici ve sevgilisi Genco Ecer nasıl tanıştı?

Ünlü şarkıcı İrem Derici ve sevgilisi Genco Ecer, bir arkadaşlarının vesilesi ile tanıştıklarını ifade etti. Bu tanışıklı kısa sürede aşka dönüştü.

İrem’e şarkı yapmak çok isterim

Genco Ecer, İrem Derici ve yaşadıkları aşk hakkında “İrem’e şarkı yapmak çok isterim. Benim şarkımı okumasını isterim. Daha önce İrem’i takip ediyordum ama ondan önce hoşlanıyordum diyemem. Konuştukça hoşlandım.” diye konuştu.

Şarkıcı İrem Derici, son olarak ünlü modacı Hakan Akkaya hakkında yaptığı “Hakan bana yıllar önce ‘Bu ne kız, bidon gibisin’ dedi. Ben o laftan sonra zayıfladım. Bugün de kendimi jilet gibi hissediyorum. Ona biraz kızgınım ama şimdi çok iyi ve sağlıklıyım.” şeklindeki açıklama ile gündeme gelmişti.

İrem Derici, geçtiğimiz yıl usta sanatçı Selami Şahin’in büyük oğlu Lider Şahin ile aşk yaşamıştı. Ünlü isimlerin aşkı basın tarafından yakın mercek altına alınmıştı. İrem Derici ve Lider Şahin çiftinin her attığı adım yakından takip ediliyordu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler