Ana SayfaÜnlülerMustafa Sandal ve Ceren Hindistan aşk mı yaşıyor? Sonunda itiraf etti!

İlgili Postlar

Mustafa Sandal ve Ceren Hindistan aşk mı yaşıyor? Sonunda itiraf etti!

Mustafa Sandal ve Ceren Hindistan aşk mı yaşıyor? Sonunda itiraf etti! Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ve Ceren Hindistan’ın aşk yaşadığı iddia edilmişti. İddialar ayyuka çıkmışken, sonunda beklenen açıklama geldi. Ceren Hindistan, Mustafa Sandal hakkındaki iddialara ne dedi? Hangi açıklamalarda bulundu? Mustafa Sanda ve Ceren Hindistan aşk mı yaşıyor? Detaylar haberimizde…

Mustafa Sandal’ın Gizemli Aşkı Ceren Hindistan Mı?

Ceren Hindistan’dan Mustafa Sandal açıklaması

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ve Ceren Hindistan’ın aşk yaşadığı iddia edilmişti. İddialar aldı başını gitti. Mustafa Sandal iddialar hakkındaki sessizliğini korurken, beklenen açıklama Ceren Hindistan’dan geldi.

Mustafa Sandal kimdir?

Mustafa Sandal ve Ceren Hindistan aşk mı yaşıyor?

Ceren Hindistan, Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt’ın sunduğu 2. Sayfa isimli magazin programına konuk olarak katıldı. Hindistan, samimi açıklamaları ile dikkat çekerken, günlerdir konuşulan Mustafa Sandal hakkında da açıklamalarda bulundu. Mustafa Sandal ile tanışma aşamasında olduklarını ifade eden Ceren Hindistan, “Mustafa Sandal çok özel ve sevdiğim bir insan. Özel kalsın istiyoruz. Sonunda ne olur bilmiyoruz belki olur belki olmaz. Mustafa Sandal ile sosyal medya üzerinden tanıştık ve konuşmaya başladık. Mustafa’ya aşık olmayacak bir kadın tanımıyorum.” dedi.

Ceren Hindistan kimdir?

Mustafa, Emina’ya karşı hâlâ bir şey hissedebilir

Sözlerine devam eden Ceren Hindistan, “Mustafa, Emina’ya karşı hâlâ bir şey hissedebilir. 10 sene birlikte aynı yastığa baş koymuşlar çocukları var. Bu beni rahatsız etmez herkes nerede duracağını bilirse bir sorun olmaz zaten. Emina, Mustafa için özel bir insan. Aşkla evlendiği bir insan onu unutması kolay değil tabii ki. Ben onun yanında hep bir arkadaş, bir dost olarak dururum. İleride ne olacağını zamanla göreceğiz.” diye konuştu.

Mustafa Sandal ise, Ceren Hindistan ile aşk yaşadığı iddiaları ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti:

Malum fotoğraftaki hanımefendi Ceren Hanıma benzetilip sosyal medyada öyle bir yakıştırma yapılınca kendisi sosyal medyada bana çok nazik bir mesaj atıp hayranlığını dile getirdi.

Ben de o samimi ve kalpten mesaja aynı şekilde karşılık verdim. Çok içten bir yazışma olduğu doğru ama kendisiyle hiç yüz yüze gelmedik.

Benim için yeni biten bir evliliğin ardından bu kadar çabuk, yeni ve ciddi bir ilişkiye başlamak gerçekten zor! İnsanların önce tanışması, sonra dost olması ve daha sonra eğer bu dostluktan keyif alıyorsa bir yola girmeleri sevginin, saygının doğal akışı değil midir zaten…

Ceren Hanım medyadan gördüğüm kadarıyla çok hoş, çok mütevazı bir kadın ve aynı zamanda çok tatlı bir evladı var. Kendisinin ve evladının mutlu olmasını çok isterim.

Ben bu dönemde onu iyi bir arkadaş olarak görebilirim. Benimle ilgili sarf ettiği sözler için de teşekkür ederim, çok nazik ve gurur okşayıcı, sağ olsun!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler