Ana SayfaÜnlülerGel Konuşalım'dan ayrılan Esra Eron'dan flaş açıklama

İlgili Postlar

Gel Konuşalım’dan ayrılan Esra Eron’dan flaş açıklama

Gel Konuşalım’dan ayrılan Esra Eron’dan flaş açıklama! Ünlü sunucu Esra Eron, Hakan Ural’ı hedef göstererek görev aldığı programdan ayrılmasının ardından flaş bir açıklamaya imza attı. Eron, yeni açıklamasında hangi ifadelere yer verdi? Olayın perde arkası aralandı mı? Detaylar haberimizde…

Esra Eron, Hakan Ural’ı Hedef Göstererek ‘Gel Konuşalım’a Veda Etti!

Esra Eron Gel Konuşalım’dan ayrıldı

Gel konuşulan programında yorumculuk yapan Esra Eron, üç ay öncesinde dahil olduğu programdan ayrıldı. Ayrılığında Hakan Ural’ı hedef gösteren Esra Eron, açıklamaları ile dikkat çekmişti. Eron, “3 ay önce katıldığım ‘Gel Konuşalım’ programından yayın sırasında kendi fikrimi beyan etme, hür düşüncemi söyleme ve farklı görüşte olduğum konularda partnerimden aldığım saygı sınırları dışında hiçbir yayıncılık etiğine sığmayan yüksek egolu davranışların bana daha fazla zarar vermemesi açısından programdan ayrılma kararı aldım.” açıklamasını yapmıştı.

Esra Eron Kimdir?

Gel Konuşalım’dan ayrılan Esra Eron’dan flaş açıklama!

Esra Eron, sosyal medya hesabından konu hakkında yeni bir açıklama yaptı. Eron, açıklamasında “Üç senedir benim için bir aile olan tüm TV8 çalışanlarına ve ekibine teşekkür ediyorum. Kadınların ezilmediği, kadına psikolojik şiddetin olmadığı, kadına daha fazla nezaketin olduğu ve bu alt yapı ile yetişmiş bireylerin çoğaldığı bir Türkiye diliyorum. Başta sevgili patronum Acun Ilıcalı ve tüm ekip arkadaşların bana destekleri için sonsuz teşekkür ediyorum. Beni her sabah evine konuk alan izleyicilerime de sonsuz sevgiler.” şeklinde ifadelere yer verdi.

Hakan Ural kimdir?

Esra Eron, 2008 senesinde eski Fenerbahçe başkanı Metin Aşık’ın oğlu Murat Aşık ile evlenmiş bu evliliğinden Alya Aşık isminde bir kızı vardır. Çift 5 yıllık evlilik ardından boşanmıştı. Esra Eron’un, şimdilerde ekranların aranan ünlü sunucularından biri olarak ismi anılıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler