Ana SayfaÜnlülerEsra Eron, Hakan Ural'ı Hedef Göstererek 'Gel Konuşalım'a Veda Etti!

İlgili Postlar

Esra Eron, Hakan Ural’ı Hedef Göstererek ‘Gel Konuşalım’a Veda Etti!

TV8 ekranlarında yayınlanan ‘Gel Konuşalım’ programında yorumculuk yapan oyuncu Esra Eron, isim vermeden partneri Hakan Ural’ı hedef alarak programdan ayrıldığını açıkladı. detaylar Haberimizde..

Esra Eron, Birlikte Program Yaptığı Hakan Ural’ı Hedef Göstererek Ekranlara Veda Etti!

TV8’de yayınlanan ‘Gel Konuşalım’ isimli programda bir ayrılık daha yaşandı. Oyuncu ve yorumcu Esra Eron, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla , programa veda ettiğini açıkladı. Esra Eron, isim vermeden Hakan Ural‘ı hedef aldığı paylaşım yankı uyandrdı.

“Programdan Ayrılma Kararı Aldım”

Sosyal medya hesabından açıklama yapan oyuncu ve yorumcu Esra Eron, “3 ay önce katıldığım Gel Konuşalım programında yayın sırasında kendi fikrimi beyan etme, hür düşüncemi söyleme ve farklı görüşte olduğum konularda partnerimden aldığım saygı sınırları dışında hiçbir yayıncılık etiğine sığmayan yüksek egolu davranışların bana daha fazla zarar vermemesi açısından programdan ayrılma kararı aldım. Kadınların ezilmediği, kadına psikolojik şiddetin olmadığı, kadına daha fazla nezaketin olduğu ve bu alt yapı ile yetişmiş bireylerin çoğaldığı bir Türkiye diliyorum. ” dedi.

Esra Eron Kimdir?

Esra Eron’un İşte O Paylaşımı;

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler