Ana SayfaÜnlülerBahar Şahin'den Yıllar Sonra Gelen Arda Turan İtirafı!

İlgili Postlar

Bahar Şahin’den Yıllar Sonra Gelen Arda Turan İtirafı!

Magazin İzmir dergisine çok özel açıklamalarda bulunan güzel oyuncu Bahar Şahin, büyük bir Galatasaray taraftarı olduğunu anlatarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bahar Şahin’den Yıllar Sonra Gelen Arda Turan İtirafı Gündem Oldu. İşte Detaylar..

Bahar Şahin’den Yeni Yaşında Cesur Pozlu Kutlama

Bahar Şahin’den Yıllar Sonra Gelen Arda Turan İtirafı!

Kanal D televizyonlarında beğenilerek izlenen Zalim İstanbul isimli dizide başrollerinde oynayan yetenekli genç oyuncuBahar Şahin, Magazin İzmir dergisine kendisi hakkında çok özel açıklamalarla ropörtaj verdi. Geçmiş dönemde aşık olduğu ünlü isimden söz eden Bahar Şahin, takipçilerine açıklamalarıyla resmen soğuk duş aldırdı. Bahar Şahin’den Yıllar Sonra Gelen İtiraf..

Bahar Şahin Kimdir?

“Arda Turan’a Aşıktım”

Korona virüs salgını dolayısıyla Zalim İstanbul’un set çekimlerinin durdurulduğu için evinde kendini karantinaya alan oyuncu Magazin İzmir’e verdiği özel röportajda tuttuğu takım Galatasaray’dan söz açıldığında koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu söyleyerek “Çünkü küçükken Arda Turan’a aşıktım” ifadeleriyle şoka uğrattı.

Arda Turan kimdir?

“Onu Kendime Örnek Alıyorum”

Hayatında Oyunculuk kariyerinin önemli bir döneminde olan 23 yaşındaki genç yetenek, daha önceleri verdiği bir röportajında “İdolüm; Serenay Sarıkaya. Hem akıllı, hem güzel, hem de yetenekli ve başarılı. Onu kendime örnek alıyorum” şeklinde ifade etmişti.

Bahar Şahin’in Yüzü Tanınmaz Hale Geldi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler