Ana SayfaÜnlülerBahar Şahin'den Yeni Yaşında Cesur Pozlu Kutlama

İlgili Postlar

Bahar Şahin’den Yeni Yaşında Cesur Pozlu Kutlama

Başarılı oyuncu Bahar Şahin, karantina dolayısla yeni yaşını sosyal medya sayfasından paylaştığı cesur fotoğrafıyla kutladı. Güzel oyuncu’nun paylaşımına çok kısa sürede beğeni ve yorum yağdı. Bahar Şahin’den Yeni Yaşında Cesur Pozlu Kutlama.. Detayları Haberimizde..

Bahar Şahin’in Yüzü Tanınmaz Hale Geldi

Bahar Şahin’den Yeni Yaşında Cesur Pozlu Kutlama

Korona virüs salgını sebebiyle başrol oynadığı Zalim İstanbul dizisinin çekimleri durdurulan genç oyuncu Bahar Şahin, karantina sürecini evde geçiren ünlülerden biri. Bu gün 23 yaşına giren başarılı oyuncu, sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımla göz kamaştırdı. Bahar Şahin’dan Cesur Kutlama Geldi..

Bahar Şahin Kimdir?

Parti Kızı Bahar Şahin..

Kanal D televizyonlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul dizisinde başrollerinde yeteneğiyle göz kamaştıran genç oyuncusu Bahar Şahin, korona virüs salgını sebebiyle  yeni yaşını karantina evinde kutladı.

Çokda sade bir kutlama yapmak istemeyen güzel oyuncu, mavi renkli cesur göğüs dekolteli mini elbise giyinerek evde bir anda parti kızına dönüşüverdi.

“Sayende Korona Daha Evcimen Bir İnsan Oldum”

Mavi mini elbisesiyle ve yüzünü ve de omzunu mavi pullarla süsleyen güzel oyuncu verdiği pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. Genç oyuncu Bahar Şahin “Yeni yaşıma evde girmek de varmış. Teşekkür ederim koronavirüs! Sayende daha evcimen bir insan oldum” mesajıyla yayınladı.

Bahar Şahin’in paylaşımını, Öykü Çelik, Ebru Akel, yorum yaparken, fotoğraf 207 binden fazla beğeni aldı.

Zalim İstanbul’un Ceren’i Bahar Şahin İç Çamaşırı Giymeden Poz Verdi!!!..

İşte Bahar Şahin’in Cesur Yeni Yaş Kutlaması;

Bahar Şahin Yeni Yaşı
Bahar Şahin Yeni Yaşı
Bahar Şahin Yeni Yaşı
Bahar Şahin Yeni Yaşı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler