Ana SayfaÜnlülerSibel Bilgiç Müziğe Geri Döndü...

İlgili Postlar

Sibel Bilgiç Müziğe Geri Döndü…

90’ların sonunda çıkardığı “Alışamadım” şarkısıyla, o döneme damgasını vurarak kalpleri fetheden Sibel Bilgiç uzun bir aradan sonra müziğe tekrar geri döndü. Sibel Bilgiç‘den Müziğe Muhteşem Dönüş’ün Detayları Haberimizde..

Sibel Bilgiç ‘den Muhteşem Dönüş!

Sibel Bilgiç Müziğe Geri Döndü…

90’ların en popüler seslerinden olan güzel şarkıcı Sibel Bilgiç uzun bir aradan sonra müziğe geri döndü! “Alışamadım bu son gidişine” diyerek kalpleri fetheden Sibel Bilgiç, uzun ara verdiği sanılan ancak müzikten kopmadığını belirterek yeni şarkısı ile müzikseverlerin karşısına çıktı…Sibel Bilgiç Müziğe Muhteşem Geri Döndü…

Sibel Bilgiç Kimdir?

Sahne çalışmalarına devam eden Pop müzik dünyasının en iyi yorumcularından Sibel Bilgiç ünlü iletişimci Özgür Aras ‘ın prodüktörlüğünü yaptığı sözü ve müziği Cengiz Tekin’e , müzik direktörlüğü ve düzenlemesi Alper Atakan’a ait ‘Diyemedim’ adlı yepyeni şarkısıyla müziğe hızlı bir dönüş yaptı. Önümüzdeki günlerde sahne çalışmalarına yoğun bir şekilde başlayacak ve yılların açığını kapatacak olan Sibel Bilgiç bu tempoyu özlediğini gördüğü ilgiden de çok memnun olduğunu dile getirdi.

Modacı Barış Avcı’nın 2020 yaz koleksiyonu ile Safa Gülsoy’un objektifine poz veren Sibel Bilgiç enerjisi ve güzelliği ile kulaklara olduğu kadar göze de hitap ediyor… Sibel Bilgiç sosyal medya da yayımlanan yeni fotoğraflarıyla binlerce beğeni ve yorum aldı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler