Ana SayfaKimdirSibel Bilgiç Kimdir?

İlgili Postlar

Sibel Bilgiç Kimdir?

“Alışamadım” adlı şarkısıyla bir döneme damga vuran, şimdilerde ise güzellik merkezi işleten Sibel Bilgiç Kimdir? Sibel Bilgiç Nerelidir? Sibel Bilgiç Biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Sibel Bilgiç Nerelidir? Sibel Bilgiç Kaç Yaşında? Sibel Bilgiç Hangi Burç?

Sibel Bilgiç, 1 Kasım 1971 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. 47 yaşında olan şarkıcı Akrep burcudur.

Sibel Bilgiç Kimdir?

İlkokul, ortaokul ve liseyi Ankara’da tamamlamıştır. Liseye devam ederken, bir yandan da Hacettepe Devlet Konservatuvarı’nda şan eğitimi aldı. Daha sonra kazandığı bir bursla Amerika Birleşik Devletleri’nde eğitimine devam etti.

Türkiye’ye yerleşince önce Best Hotel, sonra Karpiç Bar’da şarkı söyledi. Bir süre Zerrin Özer‘e vokal olarak eşlik etti. Hilton Ankara’da jazz ve pop jazz söyleyerek profesyonel müzik serüvenine atıldı.

1997 senesinde, Alışamadım o yılın en çok dinlenen hit Türk pop şarkılarından biri olmuştur.

Sibel Bilgiç, Casablanka müzikalinde Lisa karakterine hayat vermiştir.

Sibel Bilgiç, Trabzonspor kulübü eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz ile 1997 senesinde başlayan ve 8 sene süren bir birliktelik yaşadı. Ondan ayrıldıktan sonra Dr. Ulvi Süvarioğlu ile kısa süreli bir evlilikleri oldu.

İş hayatına İstanbul’da Nişantaşı’nda “Mona Lisa Lazer Epilasyon Güzellik Merkezi” isminde bir lazer epilasyon merkezi işleterek devam etmektedir.

Albümleri :

1997 – Alışamadım
2012 – Aşk Çarpsın Beni

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler