Ana SayfaDedikoduAygün Aydın Jartiyerli Pozlarını Paylaştı!

İlgili Postlar

Aygün Aydın Jartiyerli Pozlarını Paylaştı!

Hakan Sabancı ile yaşadığı aşk ardından adı pek çok skandala karışan Aygün Aydın’ın tüm bunları gündeme gelmek için yaptığı yönündeki eleştiriler çığ gibi büyüyor. Geçtiğimiz ay üç günlük hapis cezasına çarptırılan Aygün Aydın jariyerli pozlarını paylaştı. İşte Aygün Aydın’ın o paylaşımları;

Cezaevinden Çıkan Aygün Aydın’ ın Açıklamaları Ağızları Açık Bıraktı…

Üç günlük zorlama hapis cezasını çektikten hemen sonra soluğu dışarda alan Aygün Aydın, Sabancı’ yı  tehdit etti. Sosyal medya hesabından jet hızında açıklama yapan Aygün Aydın, “Senin kötürüm olduğunu görmeden ölmeyeceğim. Kendi bebeğinin ultrasonunu paylaşmakta suçmuş, ülkede meğer! Sen beni nasıl o katillerin içine böceklerin içine atıp öldürmeye çalıştıysan andım olsun seni yerle bir etmeden bu dünyadan göçüp gitmeyeceğim Allah bin türlü belanı versin seni hadsiz şerefsiz herif. Duygularımla oynayıp beni hamile bırakırken her şey iyi hoştu herkes öğrenince mi rahatsız oldun piç kurusu… Diğer pısırık kızlar gibi orada kaybolmayıp tüm pisliklerini cümle aleme bildirince mi hapsi uygun gördün. Kalk şimdi haysiyetsiz haysiyetsiz kadın haklarını savun. Hangi yüzle savunacaksın daha kendi çocuğuna sahip çıkamamış adam elbette avukat ordusuyla saldırıp maddi gücünün arkasına saklanacaktır. Sen benim hayatımı si.tin ama bende seninkini si.kicem görürsün!” ifadeler kullandı…

Zehir Zembelek ifadelerine devam eden Aygün Aydın, “Ben ne kadar salak bir insan olduğumu bir kez daha anladım son gece bile haberi olsa o böyle bir şeye asla müsade etmezdi kesin, ailesinden biri yaptırıyor deyip toz kondurmamıştım oysaki ne kadar aptalmışım. Senden nefret ediyorım!” notunu düştü.

Hakan Sabancı İçin “Beni Öldürmek İstedi” Diyen Aygün Aydın Yine mi Hapis Yatacak…

“Teşekkür Ederim Sevgilim”

Aygün Aydın, yeni sevgilisi Süha Yaman Koç ile öpüşürlerken verdiği bir pozu sosyal medya sayfasından takipçileri için paylaştı.  Aygün Aydın bu fotoğrafın hmen altına, “En büyük karanlığımda doğan güneşim. Dünyamdan çok uzakken hayatımın en büyük iyikisi olduğun için teşekkür ederim sevgilim” ifadelerini ekleyerek, nazar boncuğu ve kalp emojisi ile paylaştı. Sosyal medya hesabında devamlı Koç Grubu’nu övgülere boğan Aygün Aydın’ın yeni sevgilisinin soy isminin ise Koç olması dikkatlerden kaçmadı.

Hakan Sabancı Kimdir?

Aygün Aydın Jartiyerli Pozlarını Paylaştı!

Sosyal medya hesabından olay yaratacak pozlar paylaşan Aygün Aydın paylaşımına “Dünya bu kadar pisken temiz kalamıyorum hangi başarıyı giysen çamur atarlar ruhu çamur insanlar bu yüzden kirletmeyi sevenlere direnmeyi bıraktım” notunu düştü.

Genç ismin paylaşımlarına anlam veremeyen takipçileri ise “Psikolojik destek almayı dene” ve “Bu pozlara gerek var mıydı” yorumları yaptı.

Aygün Aydın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler