Ana SayfaDedikoduİrem Derici Oryantallere Taş Çıkardı

İlgili Postlar

İrem Derici Oryantallere Taş Çıkardı

Son dönemlerde verdiği kilolarla gündemden düşmeyen güzel şarkıcı İrem Derici dün Cem Belevi ile birlikte katıldığı bir doğum gününde dansıyla herkesi büyüledi. Doğum gününde sürekli dans eden İrem Derici oryantallere taş çıkardı. İşte detaylar;

İrem Derici: Artık Sevilmek İstiyorum

Koronavirüs salgınından dolayı uzun süredir evde olan İrem Derici, 17 günlük tam kapanmanın ardından yakın arkadaşlarıyla tatile gitti. Şimdilerde Bodrum’da olan Derici, arkadaşlarının evli olduğunu belirterek yalnızlığına isyan etti.

İrem Derici’ nin Takipçisine Haydar Dümen’li Olay Yanıtı…

Instagram hesabından siyah mini elbise bir pozunu paylaşan şarkıcı “Bu kız neden yalnız ya. Beton gibi kadın yalnız ölecek” notunu yazdı. Bununla da yetinmeyen Derici, peş peşe video paylaşarak şunları söyledi: “Kanlı Ay’da ne dilek varsa tutacağım; hiçbir mantığı yok şu kadının yıllardır yalnız olması çok üzücü. Hiçbiriniz de şu konuyla ilgili bir şey yapmıyorsunuz. Yazıklar olsun size be. İsyan ediyorum artık ya; sevilmek istiyorum kardeşim. Biri kol kanat gersin istiyorum. İki tane evli çiftle kalıyorum bir el verin bana. Misafiriniz bile yok. Süslendim kendi kendime.”

İrem Derici: Köpek Gibi Çalışıp…

İrem Derici’den Cem Belevi Açıklaması

Son dönemlerde sık sık magazin günmedine gelen Derici bu kez aşk iddialarıyla gündeme geldi. Bir süredir birlikte tatil yapan ve sosyal medya hesaplarından eğlenceli paylaşımlar yapan İrem Derici ve Cem Belevi arasında aşk dedikoduları çıkmıştı ki Derici’den açıklama gecikmedi. Belevi ile yakın arkadaş olan İrem Derici haklarında çıkan aşk dedikolarının çığ gibi büymesi karşısında çok sinirlendi. Basında yer alan haberler karşısında sinirlenen ünlü şarkıcı aşk iddialarını net bir şekilde yalanladı. İrem Derici yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“8 yıllık arkadaşımla tatile gitmem tuhaf bir şey mi? Bir şey olsa benden duyarsınız zaten”

Cem Belevi kimdir?

İrem Derici Oryantallere Taş Çıkardı

İrem Derici, katıldığı partide de oryantallerin ortasına geçerek göbek attı. Oryantallerle birlikte dans eden ünlü şarkıcı kıvraklığıyla dansçılara adeta taş çıkardı. Derici’nin dans ettiği anları Instagram hesabından yayınlayan Belevi, “Harbiye provasında mısınız İrem hanım?” notunu düşütü.

İrem Derici kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler