Ana SayfaÜnlülerİrem Derici' nin Takipçisine Haydar Dümen'li Olay Yanıtı...

İlgili Postlar

İrem Derici’ nin Takipçisine Haydar Dümen’li Olay Yanıtı…

Pop yıldızı olduğu günden bu yana söylediği itiraflarla tüm dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı İrem Derici, takipçileriyle soru cevap gerçekleştirdi. Bir hayranından gelen cinsel içerikli o soruya İrem Derici kahkahaya boğdu. Detaylar Haberimizde…

İrem Derici: Ünlü Olmak İçin Benimle Birlikte Oluyorlar!

İrem Derici’ nin Takipçisine Haydar Dümen’li Olay Yanıtı…

Her daim sosyal medya paylaşımlarıyla ve olay açıklamalarıyla magazin gündeminin ortasına düşen popçu İrem Derici hayranlarıyla soru cevap yaptı. Yine verdiği bir cevapla bomba gibi patlayan İrem Derici’ye gelen o seks sorusuyla gülümsetti.

“Hatta Kalın Aktarıyorum”

Bir hayranı ünlü şarkıcıya “Seks her yaşta önemli mi?” diye bir soru yöneltti. İrem Derici’nin bu soruya cevabı ise ünlü doktor Haydar Dümen’in bir fotoğrafını yayınlayarak “Hatta kalın aktarıyorum” oldu.

İrem Derici İlan-ı Aşk Ettiği Ünlü Futbolcuyu Yakın Markaja Aldı…

“4000 Euro’ya Yaptırdım”

İrem Derici, “En pahalı estetiğiniz hangisi?” diye yöneltilen soruya ise şöyle oldu, “Göğüslerim tabii ki. 4000 euro’ya yaptırmıştım.”

Ünlü popçu, daha önceki dönemlerde yaptırdığı estetik ameliyatlarla ilgili şöyle söylemişti: “İşsiz kalırsam göğüslerimi satacağım. Alan olur herhalde. Britney Spears çiğnenmiş sakızını satıyor, onu alan var.”

İrem Derici Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler