Ana SayfaDedikoduSerenay Sarıkaya'dan Demet Akalın'a Yanıt

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya’dan Demet Akalın’a Yanıt

Serenay Sarıkaya’nın Maldivler’de çektiği fotoğraflarda ışığı beğenmeyen Demet Akalın, ‘Kim çekiyor bunları’ demişti. Serenay Sarıkaya’dan Demet Akalın’a yanıt geldi. İşte detaylar;

Serenay Sarıkaya Netflix Dizisinden Gelen Teklifi Kabul Edecek Mi?

Uzun süredir herhangi bir yapımda yer almayan Serenay Sarıkaya‘ya, Netflix’te yayınlanacak olan Şahmeran adlı diziden teklif geldi. Netflix’in Şahmeran adlı yapımından güçlü bir teklif alan Sarıkaya’nın iddialı diziye yeşil ışık yaktığı, projeye yakın zamanda imza atacağı konuşuluyor. Senaryosunu Pınar Bulut’un kaleme aldığı dizinin yapımcılığını ise Tims&B üstleniyor. Ancak ünlü oyuncu dizi hakkındaki son kararını vermiş değil. Serenay Sarıkaya’nın teklifi kabul etmesi durumunda yapım şirketinin ya da ünlü oyuncunun duyuru yapacağı tahmin ediliyor.

Serenay Sarıkaya’dan sınırları zorlayan üstsüz poz

“Kim Çekiyor Bunları”

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimlerden olan Serenay Sarıkaya’nın paylaştığı pozlara çok sayıda beğeni ve yorum da geldi. En ilginç yorumu ise ünlü şarkıcı Demet Akalın yapmıştı. Sarıkaya’nın pozlarını beğenmeyen Akalın, “Kim çekiyor bunları? İnanılmaz ışık vardır orada telefonu değiştir” ifadelerini kullanmıştı.

Demet Akalın Kimdir?

Serenay Sarıkaya’dan Demet Akalın’a Yanıt

Cem Yılmaz’la geçirdiği ayrılık sürecinden sonra Maldivler’e tatile giden oyuncu Serenay Sarıkaya, neredeyse her anını Instagram hesabından paylaşmaya devam ediyor. Güzel modelden, ünlü şarkıcıya yanıt geldi. Sarıkaya, “Yanımdaki insanı çok sormuşsunuz, linki yana bırakıyorum” dedi ve annesiyle pozlarını paylaştı.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Serenay Sarıkaya'dan Tatil Paylaşımları
Serenay Sarıkaya’dan Tatil Paylaşımları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler