Ana SayfaÜnlülerAşkım Kapışmak'tan Danla Bilic açıklaması

İlgili Postlar

Aşkım Kapışmak’tan Danla Bilic açıklaması

Aşkım Kapışmak’tan Danla Bilic açıklaması… Sosyal medya üzerinden polemik yaşayıp ardından mahkemelik olan Aşkım Kapışmak ve Danla Bilic arasında sular bir türlü durulmuyor. Aşkım Kapışmak ve Danla Bilic arasında yaşanan yeni gelişmeler neler? Aşkım Kapışmak, Danla Bilic hakkında nasıl bir açıklama yaptı? Olayın tüm detayları haberimizde…

Youtuber Danla Bilic Hakkında Suç Duyurusu!

Danla Bilic ve Aşkım Kapışmak polemiği

Kamuoyunda Danla Bilic olarak tanınan, makyaj videoları ile popüler olan Neslihan Damla Akdemir ve davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak birbirine girmişti. Aşkım Kapışmak, Danla Bilic hakkında kişilik analizi yaparken “Kalçalarını görelim” şeklinde bir ifade kullanmıştı. Bilic de, Aşkım Kapışmak ile ilgili “Şeref yoksunu, karaktersiz” şeklinde ifadeler kullanmıştı. Aşkım Kapışmak, Bilic’in sözlerinin ardından mahkemeye başvuracağını ifade etmişti.

Aşkım Kapışmak kimdir?

Kimse sosyal medya üzerinden ana avrat düz gidemez

Danla Bilic ile sosyal medya üzerinden polemik yaşayan Alkım Kapışmak, olayın ardından geçtiğimiz günlerde Yıldız Tilbe konserine geldiği sırada basın mensuplarının objektifine yansıdı. Danla Bilic ile yaşadığı polemik hakkında sorular sorulan Aşkım Kapışmak, Bilic hakkında “Bu konuda açıklama yapmak bile üzücü. Kadın algısı temasını kullanarak benim söylediklerimi çarptırdılar. Adli tatilin bitmesini bekliyoruz. Benim kişiliğime bir hakaret saldırısı söz konusu. Kimse sosyal medya üzerinden ana avrat düz gidemez. Bizim hazırladığımız videoyu izlemeden, bize hakaret edildi. Ana haberlere kadar düştü bu olay. Adaletimize güveniyorum. Geleceğin sektörü youtuberlık olabilir ama geleceğin değeri terbiyesizlik olamaz!” diye konuştu.

Danla Bilic kimdir?

Danla Bilic son olarak mide küçültme ameliyatı olduğu haberleri ile gündeme gelmişti. Bilic, ameliyat olma nedenlerini ve sürecini sosyal medya hesabından şu sözleri ile anlatmıştı: Hello, hemen konuya girmem gerekirse, okuduğunuz şey doğru ve geçmiş olsun mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Ameliyat oldum. Çünkü her ne kadar yansıtmasam da içten içe bu raddeye geldiğimin daha doğrusu getirildiğimin farkına vardım. Böyle bir şeyi normalleştirmemek, basitleştirmemek ve küçük takipçilerime örnek olmaması için de söylemek istemedim. Saklı tutmak istememin tek amacı budur. Maalesef ki zor bir dönem geçirdiğim bu hastane günlerinde yine hastane çalışanlarından birkaç düşüncesiz kişinin magazin sayfalarına yazması ile gizli kalamadı. Her hali ile çok mutlu bir kız iken dışarıda insanların fotoğraflarımı çekip olay yaratmalarından, sürekli bir yerlerimi saklamaktan çok bunaldığımı fark ettim. Duygusal olduğuma bakmayın eminim çok daha güzel günler beni bekliyor. Bu zor günlerde eleştirmek yerine yanımda olmanızı istiyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler