Ana SayfaÜnlülerSibel Can'ın göğüs dekoltesi nefes kesti

İlgili Postlar

Sibel Can’ın göğüs dekoltesi nefes kesti

Bodrum’da konser veren Sibel Can, konuklarına unutulmaz bir gece yaşatırken, derin göğüs dekoltesi ile nefes kesti. Sibel Can, hem kulağa, hem göze hitap etti. Detaylar haberimizde…

Sibel Can’a Çocuklarından Sürpriz Paylaşım!

Sibel Can derin göğüs dekoltesi ile büyüledi

Ünlü sanatçı Sibel Can, Bodrum Antik Tiyatro’da konser verdi. Can’ı izlemeye giden konukları, unutulmaz bir gece yaşadı. Üç bin kişinin katıldığı konserde adeta izdiham yaşandı. Konukları için eski ve yeni albümlerinden en sevilen şarkılarından oluşan efsane bir repertuar hazırlayan Sibel Can, Nur Yerlitaş imzası taşıyan sahne kostümü ile de dikkat çekti. Sibel Can, derin göğüs dekolteli kostümü ile nefes kesti.

Sibel Can kimdir?

İşte Sibel Can’ın derin göğüs dekoltesi

Şarkı söyledikçe daha da söyleyesim geliyor

Bodrum’da müthiş bir izleyici olduğunu ifade eden Sibel Can, ” Arka arkaya konserler ama büyük bir mutluluk. Ben şarkı söyledikçe daha da söyleyesim geliyor. Seyirciyi görüyorsunuz müthiş bir enerji bu. Allah’ın bana verdiği bu güçle çıkıyorum ve çok mutluyum. Zaten her zaman söylüyorum ben sahnede çok mutluyum, huzurluyum, kendimi çok iyi hissediyorum. Daha önce de söylemiştim Allah sağlık verdiği müddetçe ben hep seyircimle böyle göz göze gönül gönülle olmak istiyorum. Her zaman dinleyelim güzel şeyler, kalıcı eserler bırakmak adına bizim görevimiz. Tüm yapmamız gereken güzel eserler bırakmak.” diye konuştu.

Nur Yerlitaş açıklaması

Büyüleyici kıyafetinin Nur Yerlitaş imzası taşıdığını söyleyen Sibel Can, “Sevgili Nur Yerlitaş’ın kıyafeti bu. Ona da buradan geçmiş olsun diyelim. Ben kendisini ameliyattan bir gün önce hastanede ziyaret ettim ve daha sonra da eve gittim, kız kardeşinin evinde. İyi durumu, çok daha iyi olacak.” dedi.

Tan Taşçı’dan Sibel Can’a doğum günü hediyesi

Sibel Can, ünlü şarkıcı Tan Taşçı’nın kendisine doğum günü hediyesi olarak bir şarkı armağan ettiğini söyleyerek “Yeni albüm iyi gidiyor arka arkaya klipler çekiyoruz. Şimdi yeni “aşkım” şarkımıza klip çekeceğiz. Tan’nın şarkısı doğum günü hediyesi oldu. Tan bu akşam yetişecek inşallah programımıza gelecek. Bana bir hediye şarkı verdi “5 dakika” isimli. Klip için onu ikna edeceğim ve beraber klip çekeceğiz inşallah.” dedi.

Sibel Can’ın tatil planı

Çocukları ile tatil planlarından söz eden Sibel Can “Bu seriyi tamamladıktan sonra kısa bir Bodrum tatilimiz olacak öyle planlıyoruz. Emir Bodrum istiyor, Melisa annecim sen nereyi istersen diyor, Engin Can da bize uyuyor. Emir ne diyorsa bizde o olur. Emir Bodrum diye tutturdu, zannediyorum bayram ertesi Bodrum’a tatile geleceğiz.” dedi.

Estetiği abartmanın manası yok

Estetik konusunda da konuşan Can, “Bende çok fazla estetik yok. Yaptırmadım ama karşıda değilim. Ufak minik minik dokunuşlar daha iyi oluyor. Abartmanın bir manası yok diye düşünüyorum.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler