Ana SayfaÜnlülerMurat Boz ve Aslı Enver hakkında bomba iddia: Artık önemsemiyor!

İlgili Postlar

Murat Boz ve Aslı Enver hakkında bomba iddia: Artık önemsemiyor!

Murat Boz ve Aslı Enver hakkında bomba iddia: Artık önemsemiyor! Son dönemlerde barışma haberleri ile gündeme gelen Murat Boz ve Aslı Enver cephesinden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Aslı Enver ve Murat Boz’un yeniden bir araya gelecekleri, hatta evlenmeyi düşündükleri iddia edilirken, yeni haberler şaşkınlık yarattı. Murat Boz ve Aslı Enver cephesinde neler oluyor? Ünlü çift barışacak mı? Detaylar haberimizde…

Murat Boz, Aslı Enver’e evlenme teklifi etti mi? İlk açıklama geldi!

Murat Boz ve Aslı Enver’in barışma ihtimali var mı?

Ünlü şarkıcı Murat Boz ve ünlü oyuncu Aslı Enver, iki buçuk yıllık aşklarını geçtiğimiz Nisan ayında noktalamıştı. Ancak, aradan aylar geçmesine rağmen sık sık barışacakları haberleri gündeme geliyor. Son olarak yine barışma ihtimalleri konuşulurken, Acun Ilıcalı konunun gündeme geldiği bir televizyon programına “Bence barışırlar” şeklinde bir mesaj göndermişti. Ilıcalı’nın mesajının ardından Murat Boz ve Aslı Enver’in barışma ihtimali iddiaları kuvvetlenmişti.

Murat Boz kimdir?

Murat Boz’dan evlilik teklifi açıklaması

Acun Ilıcalı’nın açıklamasının ardından, Murat Boz’un Aslı Enver’e gül gönderdiği iddia edilmişti. Hemen ardından da, annesi Nedret Boz’un da ısrarları ile Aslı Enver’e evlilik teklifi ettiği, Enver’in bu teklife hemen yanıt vermediği ancak, sıcak baktığı iddia edilmişti. İddiaların ardından, Murat Boz “Murat Boz “Aslı Enver ile barışmadık, görüşmeye de başlamadık. Bir de evlilik teklifi çıkartmışlar, ne evliliği. Evlilik fikri zaten uzak bana.” şeklinde bir açıklama yapmış ve iddiaları yalanlamıştı.

Aslı Enver kimdir?

Murat Boz Aslı Enver’i önemsemiyor

Güneş Gazetesi’nde yer alan iddialara göre; Aslı Enver ile barışma ihtimali konuşulan Murat Boz’un yakın çevresi ‘Barışmaları söz konusu değil. Hele Murat’ın evlenme teklifinde bulunması imkansız. Aslı Enver’in ve arkadaşlarının ortaya attığı asılsız konular bunlar’ şeklinde açıklama yaptı. Murat Boz’un niçin yalanlama yazısı yayınlamadığı sorulunca da ‘Murat artık Aslı’yı önemsemiyor, bu mevzuyu ciddiye almadığı için de açıklama yapmaya gerek duymuyor’ şeklinde konuştu.

Gündeme gelen tüm iddialara rağmen, Aslı Enver ve Murat Boz hayranları ünlü çiftin barışma ihtimali olduğunu düşünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler