Ana SayfaDedikoduAlina Boz ile Mithat Can Özer evleniyor mu?

İlgili Postlar

Alina Boz ile Mithat Can Özer evleniyor mu?

Güzel oyuncu Alina Boz, geçmiş dönemde ciddi sükse yapan Paramparça dizisi ile herkes tarafından tanınan bir oyuncu olmuştu. Paramparça dizisindeki başarılı oyunculuğu sonrasında birçok dizide de rol alan genç ve güzel oyuncu Alina Boz, 10 aydır beraber olduğu sevgilisi Mithat Can Özer ile annelerini tanıştırdı. Peki olumlu ilerleyen bu süreç sonrası Alina Boz ile Mithat Can Özer evleniyor mu?

Alina Boz, müstakbel kayınvalidesi Sezen Aksu ile İzmir’de…

Alina Boz ile Mithat Can Özer aşkı nereye gidiyor?

Kulislerde Sezen Aksu’nun gelini olacağı konuşulan Alina Boz kimdir sorusu magazin haberleri takipçileri tarafından araştırılmaya devam ediyor. Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer ile yaklaşık 10 aydır süren birlikteliklerinin ardından annelerininin birbiri ile tanışması ile olumlu bir adım atmış oldular. Ünlü ikilinin olumlu ilerleyen ilişkilerinde annelerini tanıştırması taçlandırdı ve anneleri Olga Boz ve Sezen Aksu‘nun da bu ilişkiye onay verdikleri ortaya çıktı.

Mithat Can Özer kimdir?

Alina Boz ile Mithat Can Özer evleniyor mu?

Yaklaşık 10 aydır birlikte olan Alina Boz ile Mithat Can Özer, nihayet annelerini tanıştırdı. Geçtiğimiz günlerde Alina Boz, Mithat Can Özer’in annesi Sezen Aksu’yu İzmir’deki evinde ziyaret etmişti. Bu haberi sizlerle paylaşmıştık.

Ünlü çift Alina Boz ve Mithat Can Özer şimdi de annelerini bir araya getirdi. Olga Boz ve Sezen Aksu’nun Alina Boz ve Mithat Can Özer’in evlenmesini istediği ve bu ilişkiye onay verdikleri de ortaya çıktı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler