Ana SayfaDedikoduNeco, Dayak İddialarına Resmen Ateş Püskürdü!

İlgili Postlar

Neco, Dayak İddialarına Resmen Ateş Püskürdü!

Eşi İdil Erge’yi darp ettiği iddia edilen ünlü sanatçı Neco çıkan haberlere resmen ateş püskürdü. Hakkında uzaklaştırma cezası aldığı iddia edilen Neco neler söyledi? detaylar Haberimizde..

Ünlü Oyuncu Neco Eşini Darp Etti!

Eşini Darp Ettiği Söylenen Neco, İddialara Ateş Püskürdü!

Kendisinden 25 yaş küçük evlendiği eşi İdil Erge’ye şiddet uyguladığı ve ‘3 ay uzaklaştırma’ kararı ile cezası aldığı iddiası gündeme bomba gibi düşen ünlü sanatçı Neco, “Allah bu haberleri çıkaranların cezasını versin” ifadelerini kullanarak hakkında çıkan şiddet iddialarını yalanladı.

Önce Keyfini Sür, Sonra Şiddet Uygula!

Son Zamanlarda Sorunlar Başlamıştı!

Neco adıyla bilinen sanatçı Nejat Özyılmazel, 2008 senesinde kendisinden 25 yaş küçük İdil Erge ile ikinci evliliğini yapmıştı. İkinci defa evliliğiyle o zamanlar gündeme bomba gibi düşen Neco bu evlilikten bir kız bir erkek iki çocuk sahibi olmuştu. Ünlü çift arasında son iki yıldır sorunlar başlamış ve Neco darp iddiaları gündeme gelmeye başlamıştı.

Geçen Yılda ‘Darp Raporu’ İddiaları Magazin Basınında Bomba Etkisi Yaratmıştı!

Yapılan İddiaya göre; ünlü sanatçı Neco geçtiğimiz yıl eşi İdil Edge’ye şiddet uygulamıştı. İdil Erge, hastahaneden darp raporu alarak eşi Neco’dan şikâyetçi olmuştu. Hemen peşinden şikâyetinden vazgeçen Nil Edge açtığı dava devam ediyordu. Fakat devam eden dava sonucu Neco’ya ‘bir ay evden uzaklaştırma’ ve ‘kasten yaralama’ suçundan para cezası verilmişti. Ünlü sanatçı Neco’nun, bu olaylardan hemen sonra da eşi İdil Edge’ye psikolojik şiddet uygulamaktan vazgeçmediği ve devam ettiği iddialar arasında geliyor.

İdil Erge , Neco , Oğulları Ali Nejat ve Kızları Leyla;

Neco “Darp olayı yok. 8 Ekim’de boşanma davası açtım”

Darp iddiaları ile tekrardan savcılığa intikal edince Neco’ya ‘üç ay daha evden uzaklaştırma’ cezası verildi. Suçlamaları reddeden ünlü sanatçı Neco “Darp olayı yok. 8 Ekim’de boşanma davası açtım. O günden beri de ayrı bir evde oturuyorum” ifadeleriyle açıklama yaptı.

neco idil erge ile ilgili görsel sonucu

“Bu Dedikoduları Çıkartanın Allah Cezasını Versin.”

Darp iddiaları hakkında konuşan 70 yaşındaki Neco, “Bu dedikoduları çıkartanın Allah cezasını versin. Evlenmek, boşanmak bunlar benim özel hayatım. Ben eşimden ayrılıyorum, evden ayrıldım” dedi.

‘Darp Raporu’ İddiası!

Neco’nun eşi İdil Erge’nin hastaneden alınan darp raporunun olduğu iddia edilen bilgiler arasında geliyor. Bu İddiaya göre Neco’nun eşi İdil Erge elinden, göğsünden ve dizinden darp alıp hastanelik hale gelmiş.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler