Ana SayfaDedikoduCeren Hindistan'a Pizza Yediren Gizemli Sevgili

İlgili Postlar

Ceren Hindistan’a Pizza Yediren Gizemli Sevgili

Gizemli sevgiliyle samimi görünen Ceren Hindistan çevresindeki insanlara aldırmadan birbirlerine pizza yedirdiler. Ceren Hindistan’ın adı Mustafa Sandal ile aşk yaşadığına dair dedikodular çıkmıştı. Emaar Square AVM’ de görüntülenen Ceren Hindistan samimi göründüğü bir erkekle birbirlerine pizza yedirirken görüntülendi. Peki Ceren Hindistan’ın yeni sevgilisi kim?

Ceren Hindistan kimdir?

Ceren Hindistan’ın yeni sevgilisi kim?

Adı Mustafa Sandal ile aşk yaşadığı dedikoduları kulislerde dolanırken bir AVM’de yakışıklı bir genç ile pizza yerken görüntülendi. Herkesin merak ettiği konu Ceren Hindistan’ın yanındaki yakışıklının kim olduğu ve sevgilisi olup olmadığı.

Ceren Hindistan eşi ile yaşadıklarını anlattı: Dört arabasını çizdim!

Ceren Hindistan yeni bir aşka yelken mi açıyor?

Gizemli sevgiliyle samimi görünen Ceren Hindistan çevresindeki insanlara aldırmadan birbirlerine pizza yedirdikleri görüntülendi.

Ceren Hindistan’ın adı Mustafa Sandal ile aşk yaşadığına dair dedikodular çıkmıştı.  Emaar Square AVM’de görüntülenen Ceren Hindistan samimi göründüğü bir erkekle  birbirlerine pizza yedirirken görüntülendi.

Ceren Hindistan daha önce Mustafa sandal ile tanışma aşamasındayız demişti ama görünen o ki yeni sevgilisiyle oldukça mutlu görünüyor.  Adının Ali olduğu öğrenilen yeni sevgili ve Ceren Hindistan hallerinden gayet mutlu oldukları görünüyordu.

Mustafa Sandal kimdir?

ceren hindistan'ın yeni sevgilisi
ceren hindistan’ın yeni sevgilisi

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler