Ana SayfaKültür ve SanatMüzikAleyna Tilki Dipsiz Kuyum Şarkısıyla Aleyna Baba Oldu!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki Dipsiz Kuyum Şarkısıyla Aleyna Baba Oldu!

Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman ikilisi son bir kaç yıla adeta damga vurdu ve her şarkıları ile hit olmayı, listelerin zirvesinde yer almayı başardı. Bu inkar edilemez başarı bir dönemin pop müziğe damga vuran ikilisi Sezen Aksu ve Onno Tunç etkisi gibi piyasaya damga vurdu. Pop müzik dünyasını forse eden ikili de benzer bir etkiyi yaratmayı başardı. Emrah Karaduman ile birlikte yeni albümünü hazırlayan Aleyna Tilki Dipsiz Kuyum adlı yeni şarkısının klibi bugün müzik kanallarında ve dijital ortamlarda yerini aldı. Merakla beklenen Aleyna Tilki albümünün çıkış şarkısı ‘Dipsiz Kuyum’ bir ‘Cevapsız Çınlama’ etkisi yaratır mı?

Aleyna Tilki’den Bomba Haber!

Aleyna Tilki Yeni Şarkısı Dipsiz Kuyum İle Arabeske Yelken Açtı

Açık konuşmak gerekirse hem şarkıyı dinlediğimizde hem de yorumlara baktığımızda Cevapsız Çınlama etkisi yaratması mümkün görünmüyor. Dinleyenler tarafından hem şarkı hem de klip negatif yorumlanmış durumda. Bergen’in Yıllar Affetmez şarkısının nakaratını kullandığı bile iddia edilirken büyük bir başarı beklemek pek mümkün görünmüyor. O kadar ki ‘Dipsiz Kuyum’ tekrar tekrar dinlenildiğinde bile vasatı aşamayan bir şarkı olarak kendine yer buluyor.

Aleyna Tilki kimdir?

Emrah Karaduman’ın Cevapsız Çınlama şarkısında konuk isimken öne plana çıkmayı başaran Aleyna Tilki, bu parça ile dinleyenler tarafından kendisinin çıkış şarkısıymış gibi algılandı. Türkiye’nin gündemine oturmayı başaran ikili bu şarkı ile beklentileri hayli aşmayı başarmıştı. Takip eden yıl içerisinde bir başka hit Sen Olsan Bari ile yükselişlerine devam ettiler, aslında buradaki yükseliş kaçınılmazdı.

Emrah Karaduman kimdir?

Aleyna Tilki, Yıldız Tilbe’nin 39 şarkıdan oluşan ‘Yıldız Tilbe’nin Yıldızlı Şarkıları’ albümünde seslendirdiği Yalnız Çiçek şarkısı ile ise adeta başarısını perçinlemeyi başardı.

Aleyna Tilki’nin yeni aldığı lüks cipi ile şovu

Merakla Beklenen BombarDuman Albümü

Başarıyla geçilen üç basamak sonrasında sırada aylar önce 2018’in sonlarında çıkacağı paylaşılan ve tüm hayranlarının merakla beklediği ‘BombarDuman‘ albümü vardı.

Sözleri, müziği ve düzenlemesi Emrah Karaduman’a ait olan BombarDuman albümünün çıkış şarkısı olarak belirlenen ‘Dipsiz Kuyum‘ şarkısında Emrah Karaduman ve Aleyna Tilki yine birlikte yer aldılar. Aleyna Tilki etiketiyle çıktığı ilk gün 4 milyona yakın izlenmeye ulaşan Aleyna Tilki Dipsiz Kuyum klibi yine yüksek rakamlara ulaşacağı kaçınılmaz bir gerçek. Bununla birlikte hareketli pop şarkılar ile ön plana çıkan ikilinin daha slow ve arabesk ezgilere sahip klibi bize Aleyna Baba olma yolunda ilerliyor gibi geliyor.

Aleyna Tilki Herkesi Şaşırttı!

Aleyna Tilki Dipsiz Kuyum Klibi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler