Ana SayfaKültür ve SanatMüzikSıla'dan eski aşk vurgusu!

İlgili Postlar

Sıla’dan eski aşk vurgusu!

Ege turnesinde olan Sıla, Bodrum’da verdiği konserde mesajlar verdi. İşte izleyenlere Sıla’dan eski aşk vurgusu.

Ege turnesinde olan sanatçı, gittiği her yere büyük bir ilgi görüyor. Dinleyicilerin ayakta takip ettiği konserlerde Sıla ses kadar görünümü ve cesur kıyafetleriyle de dikkat çekiyor.

Sıla kimdir?

Sıla’dan eski aşklar mesajı

Konserde hayranlarına söylediği şarkılara eşlik ederken açıklama yapan Sıla “Konserde acı çekmekte, eski aşklarınızı hatırlamakta serbestsiniz” dedi.

Bodrum Antik Tiyatro’da kapalı gişe!

Bugüne kadar tüm konserlerini kapalı gişe yapan Sıla, Bodrum’da da tarifeyi bozmadı. Bodrum Antik Tiyatro’da yapılan konserde tüm yerler günler önceden satın alınırken Sıla, kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Ek kontenjanlar satıldı!

Gösterilen ilgi nedeniyle yapımcı firma tarafından ek kontenjan oluşturuldu. Satışa çıkan bu biletler 30 dakika gibi kısa süre içerisinde satıldı. Konser öncesinde de yoğunluk yaşanırken Sıla bu nedenle sahneye biraz gecikmeli çıktı. ”Özlediğim konserlerden biridir Bodrum Konseri. Bu mekanın atmosferi iyi geliyor insana… Açıkçası böylesine coşkulu bir kalabalık karşısında dizlerim titriyor. O yüzden bu gece bir kusurum olursa beni mazur görün, heyecanıma verin olur mu?” diyerek konserine başlangıç yapan Sıla, yine 6 bölüme ayırdığı konserinde her bölümde özel şarkılar söyledi. Son bölüme gelindiğinde ”Bilenler bilmeyenlere anlatmıştır diye düşünüyorum. En eğlenceli bölüm konserin son bölümü. O ana kadar acı çekmekte serbestsiniz. Eski aşklarınızı hatırlamakta, geçmişe yolculuk etmekte serbestsiniz. Son bölüme kadar ne kadar acı varsa yaşayın, son bölümde tüm acılarınızdan arınacaksınız.” diyen Sıla, hayranları ile birlikte keyifli bir gece geçirdi.

Rahatsızlığı bulunan fakat Sıla’yı dinlemek için özel doktor izni ile konser alanına gelen hayranının haberini alan Sıla, hayranına bir şarkı armağan etti ve  ”İyi ki geldin, sen bana eşlik ettikçe heyecanım mutluluğa dönüşüyor.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler